Af - 24/11-15 12:10

Mand med 'meget, meget høj' promille kørte 100 meter ud på markMand med 'meget, meget høj' promille kørte 100 meter ud på mark

En 35-årig mand fra Polen blev mandag aften stoppet med en promille, der ifølge vicepolitiinspektør var 'meget, meget høj.'

storybild

Alkometeret viste 3,58, da Politiet bad den påvirkede mand om at blæse. (Billede: Polfoto/Amdi Thorkild)

Heldigvis kom ingen til skade, da en meget spirituspåvirket mand valgte at tage en tur i bilen mandag aften, selv om han helt sikkert skulle have ladet den stå.

Ved Merringvej, der ligger klods op ad motorvejen ved Løsning syd for Horsens, blev det noget svært for ham at holde bilen på vejen, og han endte 100 meter ude på en mark. Det skriver Horsens Folkeblad.

Er du interesseret i nyheder fra Østjylland, så like MX AARHUS her.

Politiet kom ud til den forulykkede mand klokken 22 mandag aften, og her kunne man hurtigt se, at 'der var en ganske god forklaring på, hvorfor det gik galt', som vicepolitiinspektør Peter Thaysen fra Sydøstjyllands Politi formulerer det.

- Vores folk fik ham til at puste i alkometeret, der påviste en udåndingspromille på hele 3,58. Det er meget, meget højt, så han blev sigtet for spirituskørsel og taget med i detentionen i Vejle, hvor han tirsdag morgen stadig befinder sig, siger Peter Thaysen til Horsens Folkeblad.

Alkohol spiller rolle i to af tre natlige trafikulykker
Alkohol spiller rolle i to af tre natlige trafikulykker

Manden, der er 35 år, kommer oprindeligt fra Polen, men han er bosat vest for Vejle. Politiet afventer nu resultatet af en blodprøve, der skal fastslå hans endelige promille.

Hvis det viser sig, at den ligger på det niveau, som alkometeret viste, så er vi oppe på en promille, der ifølge sundhed.dk 'kan være dødelig'.

Beruset kaptajn på fragtskib er løsladt
Beruset kaptajn på fragtskib er løsladt


LÆS OGSÅ: Kvindelig bilist taget med enorm promille: Jeg er ædru

LÆS OGSÅ: Politiet om spritbilist: Fuldstændigt vanvittig promille

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Afsløring skærer kæmpe milliardbeløb...
bt.dk
Kæmpe Hollywood-firma er gået konkurs...
bt.dk
Sex and the City-stjerne stiller op...
bt.dk
Tidligere DR-vært skal være far: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx