Af - 02/09-16 10:40

Festuge-guide: I weekenden står den på mad og musikFestuge-guide: I weekenden står den på mad og musik

Festugen sidste weekend går i gang, og der er masser af mad og musik på programmet. Vi har samlet en håndfuld oplevelser, du ikke må gå glip af.

storybild

Endagsfestival med ujazzede musik


Ujazz er, som navnet antyder, ikke jazz - i hvert fald ikke i traditionel forstand. Oplev sprøde toner fra blandt ICEAGE og Goat, der begge er bands, der kan sætte festen i gang. Hele endagsfestivalen byder på koncerter lørdag fra klokken 16-23 og finder sted ved Voxhall og Atlas.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Citybois charmer på Godsbanen


Det bliver ‘pat’ på Godsbanen, når Citybois går på scenen lørdag aften. Skrigende teeangepiger og svedige danserytmer er nærmest en garanti, når nordsjællandske duo vil levere deres pophits fra klokken 18 til 20. Det koster 125 kroner at opleve, og så er der også adgang til de andre koncerter arrangeret af ‘Teen Festival’ under festugen.

Lancering af den første danske insektsnack


De første danskproducerede fødevarer med insekter bliver officielt lanceret til Foodfestival i weekenden på Tangkrogen. Der er mulighed for at smage insektsnacks bestående af ristede, krydrede melorme i tre forskellige smagsvarianter. Lanceringen er fredag klokken 15, og der vil blive serveret et glas cava til.

Danmarks bedste pølse med brød


DM i Hotdog afholdes sidste dag i Festugen, nemlig søndag, men også den på den sidste dag ved Foodfestival. Alt fra kendte kokke til pølsemænd skal dyste om titler som ‘Den moderne Hotdog’ og ‘Den traditionelle Hotdog’. Oddsforum fortæller, at det er muligt at spille på vinderen. Der er også mulighed for at købe hotdogs under konkurrence, som varer fra 11.30-17. Overskuddet af salget går til velgørenhed.

Is-kold øl


I forbindelse med Foodfestival serverer Aarhus Universitet gratis smagsprøver på frisklavet is lavet på øl og mousserende vin. Det vil ske under pop-up fysikshows, som løbende vil opvise eksperimenter, såsom lynfrysning af øl med flydende kvælstof.

LÆS OGSÅ: Up-and-coming: Disse bands skal du holde øje med under festugen

LÆS OGSÅ: Aarhus giver fingeren til Poké-jagt under festugen

LÆS OGSÅ: Festuge eller ‘Randers’-uge: Her er folkets dom

LÆS OGSÅ: Afsløring: Så mange steder kan børn købe sprut under Festugen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx