Af - 10/04-16 12:23

Voldtog 14-årig: Nu åbner han dansk swingerklubVoldtog 14-årig: Nu åbner han dansk swingerklub

- Jeg er sex-afhængig inde i hovedet. Det er en trang, og det kan jeg vel lige så godt tjene penge på, lyder det fra sexklub-ejeren

storybild

Privatfoto (Billede: Yoldaz Akkaya)

33-årige Yoldaz Akkaya vil indenfor de kommende uger åbne en ny swingerklub på Glamhøjvej vest for Aarhus. Men Yoldaz ved godt, det er kontroversielt, at netop han gør det.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

I 2001 blev han nemlig dømt for at have voldtaget en 14-årig pige i blandt andet et legehus og i Botanisk Have i Aarhus.

- Jeg siger ikke, jeg er Guds bedste barn, men hvad skal jeg gøre? Livet går jo videre. Men selvfølgelig fotryder jeg da, det var jo ikke fordi jeg gik og drømte om at være en dømt voldtægtsmand.

Dommen har dog gjort ham bitter, forklarer han.

- Jeg er blevet en bitter mand. Jeg er blevet mere seksuelt frustreret end jeg var før. Ja, jeg udnyttede hendes frygt til at få sex, men jeg slog hende jo ikke. Så jeg føler det var en hetz, og der bare skulle hoveder på bordet dengang.

Han var 17 år dengang. Og han blev også som 16-årig dømt for sex med en mindreårig pige på 14 år.

Trods den kontroversielle fortid og de fortsatte seksuelle frustrationer, kan han dog ikke se, hvorfor han ikke skulle kunne drive en sexklub.

Kan du overhovedet garantere for kvindernes sikkerhed?

Ja, det foregår på ens egne præmisser, og folk skal respektere et nej. Men altså, jeg er jo sex-afhængig inde i hovedet. Det er en trang, og det kan jeg vel lige så godt tjene penge på, siger han.

Sexklubben startes samtidig i frustration over at være blevet afvist i andre klubber.

- Jeg er blevet afvist flere gange, og jeg føler, det er noget racistisk, da begrundelsen fx har været at man skulle have partner med, selvom andre godt kunne komme ind uden.

Derfor vil dørene være åbne for alle på sexklubben, der får navnet C4XS.

- Vi vil lukke dem ind, de andre ikke vil lukke ind. Og så vil vi være mere hardcore med gruppesex og sådan nogle ting, siger han.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx