Af - 27/08-15 10:40

Nervøs festuge-boss: Nu må det bare ikke stå ned i stængerNervøs festuge-boss: Nu må det bare ikke stå ned i stænger

Aarhus festuge starter i dag med en stor åbningskoncert, som direktør Jens Folmer Jepsen ikke kan vente med at få skudt i gang.

storybild

(Billede: Polfoto/Daugaard Jens Henrik)

Aarhus Festuge skydes i gang i dag, og så vil der ellers foregå omkring 1.000 arrangementer i løbet af de næste 10 dage i Smilets by. I spidsen for det hele står direktør Jens Folmer Jepsen, der ikke kan vente med at komme i gang.

- Jeg glæder mig til, at vi med den her åbningskoncert kan sige 'nu kører det', og så til at se, om det virker med alle de ting, vi har lavet for at tiltrække folk og gøre dem nysgerrige på festugen, siger han.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Af de mange ting, som Jens Folmer Jepsen anbefaler, at man kommer og ser, er åbningskoncerten også en af dem. Generelt et event, som han har store forhåbninger til.

- Det er noget nyt med de her store åbninger på festugen, og da vi startede med fødselsdagskoncerten sidste år, fandt vi ud af, at vi godt kan håndtere det. Det er spændende, hvis vi kan gøre det til en tradition, hvor vi samler en masse mennesker til en stor åbning, siger han.

Disse butikskæder mangler vi i Aarhus
Disse butikskæder mangler vi i Aarhus

Stod i kø i flere dage: Unge drenge røvet for kostbare Kanye West-sko
Stod i kø i flere dage: Unge drenge røvet for kostbare Kanye West-sko

Åbningsfesten starter klokken 19.00, hvor Aarhus Jazz Orchestra og Michael Møller fra The Mountains går på. Halvanden time efter er det så Tina Dickow, der hiver 'aarhusianske og islandske venner' med på scenen, som der står i programmet.

Hvis Jens Folmer Jepsen skal pege på den ting, som han frygter mest til årets festuge, så går det da også på åbningen.

- Det værste vil være, hvis det står ned i stænger og blæser til åbningskoncerten, for vejret betyder virkeligt meget for den oplevelse, man får af eventet – og af hele festugen, siger festuge-direktøren.

- Der er selvfølgelig 100.000 andre ting, der kan gå galt, men jeg synes, at vi er rimeligt velforberedte på det hele, siger Jens Folmer Jepsen, der i år er direktør for festugen for sidste gang efter ni år i spidsen.

Aarhus Festuge løber frem til søndag den 6. september, og du kan se mere om de mange arrangementer ved at klikke her.

Medina takker Aarhus-fans for koncert - i undertøj
Medina takker Aarhus-fans for koncert - i undertøj

LÆS OGSÅ: ”Agenter” skal forhindre at børn tvangsfjernes

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx