Af - 09/03-16 08:47; Opdateret: 10/03-16 10:47

Muslimsk friskole vil kigge udskældt sharia-imam efter i korteneMuslimsk friskole vil kigge udskældt sharia-imam efter i kortene

Lykkeskolen i Brabrand vil undersøge, hvordan den tidligere shariaråds-imam Radwan Mansour har ageret som lærer på skolen. Det sker efter nye Tv2-afsløringer.

storybild

Radwan Mansour, som i en årrække har været imam i Fredens Moské i Aarhus, bliver nu gransket af sin daglige arbejdsplads, den muslimske friskole Lykkeskolen i Brabrand. (Billede: Polfoto/T)

Radwan Mansour, som i en årrække har været imam i Fredens Moské i Aarhus, bliver nu gransket af sin daglige arbejdsplads, den muslimske friskole Lykkeskolen i Brabrand.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Det skriver JP Aarhus.

Friskolens undersøgelse af den omstridte Aarhus-imam sker i kølvandet på TV2øs afsløringer i dokumentarserien 'Moskeerne bag sløret', hvor tredje afsnit løb over skærmen i går aftes.

LÆS OGSÅ: Moskéer fraråder kvinde at melde voldelig mand til politiet

Her blev det i skjulte optagelser afsløret, at Radwan Mansour, som har været del af et nu nedlagt shariaråd, rådgav TV2's kvindelige muldvarp til at blive i et ægteskab, hun gerne ville slippe ud af på grund af vold samt acceptere, at hendes mand har flere koner. Og det endda på trods af at flerkoneri er ulovligt i Danmark.

- Hans fejl som imam er fejl som imam. Har han lavet fejl som lærer? Det undersøger vi nu, siger Ahmad Moussa, skoleleder på Lykkeskolen, til JP Aarhus.

LÆS OGSÅ: Moské tager afstand fra imams rådgivning i dokumentar

Han er optaget af, om Radwan Mansour også i sit virke som lærer har rådgivet skolens elever på en måde, der ikke er forenelig med danske regler og værdier.

- Vi har kendt ham og hans arbejde i mange år. Men vi skal sikre os, at det der foregår på skolen, stemmer med dansk lov og danske værdier,« siger Ahmad Moussa til avisen.


LÆS OGSÅ: Københavnske imamer: Gå ikke til politiet, hvis din mand slår dig

LÆS OGSÅ: Dansk Islamisk Trossamfund efterlyser uddannelse af imamer

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx