Af - 09/03-16 08:47; Opdateret: 10/03-16 10:47

Muslimsk friskole vil kigge udskældt sharia-imam efter i korteneMuslimsk friskole vil kigge udskældt sharia-imam efter i kortene

Lykkeskolen i Brabrand vil undersøge, hvordan den tidligere shariaråds-imam Radwan Mansour har ageret som lærer på skolen. Det sker efter nye Tv2-afsløringer.

storybild

Radwan Mansour, som i en årrække har været imam i Fredens Moské i Aarhus, bliver nu gransket af sin daglige arbejdsplads, den muslimske friskole Lykkeskolen i Brabrand. (Billede: Polfoto/T)

Radwan Mansour, som i en årrække har været imam i Fredens Moské i Aarhus, bliver nu gransket af sin daglige arbejdsplads, den muslimske friskole Lykkeskolen i Brabrand.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Det skriver JP Aarhus.

Friskolens undersøgelse af den omstridte Aarhus-imam sker i kølvandet på TV2øs afsløringer i dokumentarserien 'Moskeerne bag sløret', hvor tredje afsnit løb over skærmen i går aftes.

Moskéer fraråder kvinde at melde voldelig mand til politiet
Moskéer fraråder kvinde at melde voldelig mand til politiet

Her blev det i skjulte optagelser afsløret, at Radwan Mansour, som har været del af et nu nedlagt shariaråd, rådgav TV2's kvindelige muldvarp til at blive i et ægteskab, hun gerne ville slippe ud af på grund af vold samt acceptere, at hendes mand har flere koner. Og det endda på trods af at flerkoneri er ulovligt i Danmark.

- Hans fejl som imam er fejl som imam. Har han lavet fejl som lærer? Det undersøger vi nu, siger Ahmad Moussa, skoleleder på Lykkeskolen, til JP Aarhus.

Moské tager afstand fra imams rådgivning i dokumentar
Moské tager afstand fra imams rådgivning i dokumentar

Han er optaget af, om Radwan Mansour også i sit virke som lærer har rådgivet skolens elever på en måde, der ikke er forenelig med danske regler og værdier.

- Vi har kendt ham og hans arbejde i mange år. Men vi skal sikre os, at det der foregår på skolen, stemmer med dansk lov og danske værdier,« siger Ahmad Moussa til avisen.


LÆS OGSÅ: Københavnske imamer: Gå ikke til politiet, hvis din mand slår dig

LÆS OGSÅ: Dansk Islamisk Trossamfund efterlyser uddannelse af imamer

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ung mand anholdt for vanvidskørsel...
bt.dk
Ny aftale rammer danske cirkusser:...
bt.dk
BTs Formel 1-korrespondent: Så mange...
bt.dk
Populær DR-vært stopper på program:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx