Af - 19/06-15 13:56

Niko Grünfeld: Nu må jeg bare vente på det berømte opkaldNiko Grünfeld: Nu må jeg bare vente på det berømte opkald

Alternativet får ved sit første valg ét mandag i Østjyllands Storkreds. Niko Grünfeld, partiets ene spidskandidat følger lige nu de personlige stemmer og håber, han kommer ind.

storybild

Niko Grünfeld er på vippen til valg i Østjylland. (Billede: Tycho Gregers)

Alternativets Niko Grünfeld er på vippen til at blive valgt i Folketinget i Østjyllands Storkreds, hvor partiet får ét mandat ved sit første folketingsvalg.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Det bliver enten ham eller Josephine Fock, der får mandatet, men uanset hvad, er Niko Grünfeld fortrøstningsfuld.

- Lige nu er jeg egentlig meget rolig og meget rørt over opbakningen. Jeg har været med helt fra starten. På det personlige plan er jeg ret spændt. Det er dejligt, hvis jeg kommer ind og det håber jeg, men det er også okay, hvis jeg ikke gør, siger Niko Grünfeld.

I aften når de personlige stemmetal ligger klar, er han dog ikke i Aarhus.

- Jeg er på vej til min bedste ven, der skal giftes. Så nu må jeg bare vente på det berømte opkald og få svar på, om jeg er kommet ind, siger han.

Med eller uden ham så tror han ikke, partiet kommer til at blive afrettet, når hverdagen på Borgen begynder, men de skal være opmærksomme på det, siger han:

- Jeg tror, at vælgerne forventer, at vi bliver ved med at være kreative og være folkets stemme på, at det er okay at være den, man er - og at man også kan snakke med hoved og krop i Folketinget, siger han.

En helt ny folketingsgruppe med ni mennesker skal nu på plads, herefter skal partiet i gang med at få mest mulig indflydelse især på den grønne dagsorden, fortæller han

- Vi må ikke blive lullet ind i vores egen vanetænkning og måden, som man altid gør det på, siger han.

​​​

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx