Af - 12/02-16 09:34; Opdateret: 12/02-16 10:41

Amerikansk burgerkæde åbner femte restaurant i DanmarkAmerikansk burgerkæde åbner femte restaurant i Danmark

For første gang åbner amerkanske Carls Jr. en restaurant i en af landets tre største byer.

Indtil videre er den amerikanske burgerkæde Carls Jr. gået uden om de tre største byer i Danmark, men det slutter snart. Deres femte restaurant kommer nemlig til at ligge i Aarhus, oplyser Dansk Supermarked, der står for de danske burgere.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Carls Jr. ligger allerede i Bilka-varehusene i Vejle, Kolding, Næstved og Aalborg, og den femte kommer også til at ligge i en Bilka - nemlig den i Tilst.

Her kommer man altså til at kunne nyde en kaloriebombe af en burgermenu. Kædens slogan er af god grund 'Eat like you mean it', for der bliver ikke sparet på noget for at holde kalorietallet nede.

Legendarisk værtshus lukker efter 44 år
Legendarisk værtshus lukker efter 44 år

Desuden er Carls Jr. også kendt for reklamer, hvor der indgå smukke modeller, selv om de måske ikke har så meget med burgere at gøre. Videoen i toppen er et godt eksempel, hvor danske Nina Agdal er blikfang i en fræk reklame.

Om det er den reklame, der har fået flere til at henvende sig til Dansk Supermarked for at få Carls Jr. til Aarhus, må stå hen i det uvisse.

Michael Hald, der er head of franchise i Dansk Supermarked, fortæller dog, at de har fået mange henvendelser om en åbning i Aarhus. Nu skal Bilka i Tilst gennem en større renovering, og så var muligheden der for at få Carls Jr. med.

- Det bliver Østjyllands flotteste varehus, og med Carl’s Jr. under samme tag er der endnu en grund til at tage familien med på indkøb og indtage aftensmaden på byens bedste burgerrestaurant, siger Michael Hald.

Danske hoteller oplever fremgang: Særligt en landsdel klarer sig godt
Danske hoteller oplever fremgang: Særligt en landsdel klarer sig godt

Han garanterer oven i købet, at flere danskere vil få mulighed for at sætte tænderne i en fedte burger fra den amerikanske burgerkæde i fremtiden.

-Vi har store ekspansionsplaner med Carl’s Jr., og arbejder derfor på at åbne flere restauranter rundt om i landet over de næste par år, siger han.

Carls Jr. i Tilst åbner til sommer.

Starbucks åbner ny kaffebar: Her skal den ligge
Starbucks åbner ny kaffebar: Her skal den ligge

LÆS OGSÅ: Nu kan denne by se frem til sin første døgnåbne Netto

LÆS OGSÅ: 'Danmarks største vejfest': Åbning af ny motorvej bliver fejret i fire dage

LÆS OGSÅ: Venligboerne åbner ny café i Aarhus

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx