Af - 03/04-16 16:48

Død mand fundet i Randers Havn: Intet tyder på en forbrydelseDød mand fundet i Randers Havn: Intet tyder på en forbrydelse

Politiet har en ide om, hvem det er, der er fundet død i Randers Havn.

storybild

Arkivfoto fra Randers Havn, hvor en fisker søndag formiddag fandt en død mand i vandet. (Billede: Polfoto/Brender Ilan)

Østjyllands Politi ved endnu ikke med sikkerhed, hvem det er, der søndag formiddag blev fundet død i Randers Havn. Det oplyser vagtchef Stig Heidemann til metroxpress, der kan fortælle så meget, at det drejer sig om en mand.

- Han har noget ID på sig, som giver en ide om, hvem han er, og det er vi ved at få verificeret. Men det er ikke en, der har været væk eller savnet, siger han.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Tidligere søndag snakkede metroxpress med Missing People Denmark, og her har man heller ikke kendskab til savnede personer fra Randers-området.

Ifølge Stig Heidemann ser det heller ikke ud til, at manden har ligget længe i vandet inden han bliver opdaget af en fisker. Vagtchefen kan dog ikke komme med en nærmere tidsangivelse.

Død person fundet i havn
Død person fundet i havn

Politiet regner med at få svar på det, når de kender mandens præcise identitet, fordi de derefter kan begynde at kigge på, hvornår han sidst er blevet set. Det ser ikke ud til, at der er foregået noget kriminelt.

- Der er ikke noget, der tyder på, at han skulle være udsat for en forbrydelse. Men om det er et uheld, eller noget han selv har valgt, kan vi ikke sige om på nuværende tidspunkt, siger Stig Heidemann.

Liget af savnet 19-årig fundet i Randers Havn
Liget af savnet 19-årig fundet i Randers Havn

Det er anden gang i 2016, at man finder en død person i Randers Havn.

Den 16. januar forsvandt 19-årige Thomas Stralner efter en bytur, og efter videoovervågning havde set ham på vej mod havnen, blev han fundet i vandet den 20. februar af en gruppe fritidsdykkere.

Professor: Vikingefund kan åbne nyt forskningskapitel
Professor: Vikingefund kan åbne nyt forskningskapitel

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Magnussen vil ikke tale om det: 'Det...
bt.dk
Tidligere DR-vært scorer nyt topjob
bt.dk
Vidne i retten: Peter Madsen drømte...
bt.dk
Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx