Af - 03/05-16 10:13

Statskundskab er klar til 'den uofficielle finale': Her er deres snedige planStatskundskab er klar til 'den uofficielle finale': Her er deres snedige plan

- Vi har forsøgt at påtage os favoritrollen, men den har nogle andre taget, så nu må vi være outsidere, lyder det fra statskundskab inden kapsejladsen på fredag.

storybild

Politologisk Forening er klar til årets kapsejlads. (Billede: Privatfoto)

Hvis de statskundskabs-studerende fra Politologisk Forening går i finalen til kapsejladsen på fredag, så vil de fejre det, som om de havde vundet det hele.

Ikke fordi, de er noget dårligt hold, men fordi de er i et svært heat med Siffos, Beerceps Maximus og Umbilicus, der repræsenterer henholdsvis folkesundhedsvidenskab, idræt og medicin.

- Vi kalder det for den uofficielle finale, og hvis vi vinder den, propper vi nok allerede champagnen der. For mange foreninger handler det i lige så høj grad om at slå Umbilicus, så vi er bare glade, hvis det lykkes, siger Marat Andersen, der er en af Politologisk Forenings fem deltagere.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Umbilicus er regerende mester og suverænt dem, der har vundet flest gange, og selv om Politologisk Forening vandt i 2014, så tror bookmakerne hos Nordicbet, at statskundskaberne ender sidst i deres heat.

- Vi har forsøgt at påtage os favoritrollen, men den har nogle andre taget, så nu må vi være outsidere, siger Marat Andersen, der mener, at der er rene gaveodds på deres hold.

Klar til Kapsejladsen? Så vildt bliver det
Klar til Kapsejladsen? Så vildt bliver det

For de har nemlig en plan, der skal sende dem i finalen. Og den kan kun lykkes, fordi de har trukket bane fire i den såkaldte 'uofficielle finale', som de jo mener, at det er.

- Vi er meget glade for ikke at skulle sejle ved siden af Siffos. De har en tidligere professionel roer med, der laver vanvittige bølger, og vi regner med, at det får Umbilicus til at vælte, så vi bare lige skal overhale Siffos til sidst, siger Marat Andersen.

Om den plan lykkes finder vi ud af på fredag, når kapsejladsen starter omkring klokken 13 med taler fra blandt andet borgmester Jacob Bundsgaard (S). Første heat går i gang lidt efter klokken 14, når de fire hold har vist deres introer.

TV: Hvad h...... har de her studerende lige gang i?
TV: Hvad h...... har de her studerende lige gang i?

NEDTÆLLING TIL KAPSEJLADSEN

'Vi vinder kapsejladsen – nogle andre vinder pokalen'
'Vi vinder kapsejladsen – nogle andre vinder pokalen'


LÆS OGSÅ: Tandlægerne: Hvis vi skal vinde, skal det være i år

LÆS OGSÅ: Journalisterne: Vi ved, der skal ske mirakler før vi vinder

LÆS OGSÅ: Kapsejladsens eneste 'pigehold': Vi gør det mest for hyggens skyld

LÆS OGSÅ: Derfor er Kapsejladsen så vigtig for Aarhus

LÆS OGSÅ: Uheldige ingeniører: Vi har allerede punkteret tre både

LÆS OGSÅ: Outsider vil overraske: Vi er kapsejladsens Leicester

LÆS OGSÅ: Bookmaker: Øl-kapløb er blevet populært blandt gamblere

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michael og Lina har den mest utrolige...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Joachim B. Olsen kræver aftalen om ny...
bt.dk
Voldsmand fra tog efterlyses: Har du...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx