Af - 23/08-16 20:12; Opdateret: 24/08-16 09:12

Line offer for galning: Snigskytte løs i AarhusLine offer for galning: Snigskytte løs i Aarhus

Med søndagens episode, hvor en bil fik skudt ruden ind, er det nu anden episode på en uge. Forrige søndag blev en bagrude på en bil med et lille barn på bagsædet også skudt ind.

Bildstrecke im Grossformat »

To søndage i træk er der nu blevet skudt på biler, der har holdt stille i et kryds i Aarhus. I søndags fik en grå stationcar skudt sin rude ind, og det samme skete forrige søndag for Line Bang med sin otte måneder gamle søn på bagsædet.

Politiet søger vidner efter skud med luftvåben i Aarhus
Politiet søger vidner efter skud med luftvåben i Aarhus

- Jeg kommer kørende og holder stille i krydset af Marselis Boulevard og Sønder Ringgade. Da jeg sætter i gang hører jeg pludselig et smæld bagfra, og da jeg vender mig om, ser jeg, at der er et stort hul i højre bagrude, fortæller Line Bang til metroxpress.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Hun fortæller, at det er tydeligt, at der er noget, der har ramt og skudt ruden ind, men at hun ikke umiddelbart kunne finde noget inde i bilen, efter hun havde holdt ind til siden og set, at hendes søn havde det godt.

- Jeg havde regnet med at finde en stor sten eller noget andet ligge inde i bilen, men der var ingenting - kun glasskår. Havde min søn sidder i den anden side af bilen, så havde vi haft en personskade, siger Line Bang.

Det var først, da hun en uge senere hørte om søndagens skudepisode, at det gik op for hende, at situationen var mere alvorlig end hun først regnede med. Hun valgte derfor at anmelde episoden til politiet.

Blev træt af plæneklipperlarm - skød 74-årig mand i benet
Blev træt af plæneklipperlarm - skød 74-årig mand i benet

- Jeg snakkede med politiet i går (mandag, red.), som fortalte mig, at episoden minder rigtig meget om forrige søndags episode, og at det hele ’adder’ op, siger Line Bang.

Line Bang er glad for, at der trods det hele ikke skete mere, at hendes søn har det godt.

- Jeg er glad for, at der ikke er sket mere, og faktisk også, at det ikke er min bil, den er helt gal med. At der så står en psykopat og skyder ind i ruden, kan man jo ikke rigtig gøre noget ved, siger hun og håber, at skytten snart melder sig selv, så folk kan føle sig trygge i trafikken.

Metroxpress har gentagne gange kontaktet Østjyllands Politi uden held for at få en kommentar.

LÆS OGSÅ: To mænd anholdt for at skyde på åben gade

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx