Af - 06/05-16 08:31

TV: Psykologi med grov video: Slut med at være for sødeTV: Psykologi med grov video: Slut med at være for søde

Det er blevet populært at lave en sang med svinere til konkurrenterne ved årets kapsejlads. Hos psykologi er det bestemt ingen undtagelse.

Se den grove sang, som de psykologistuderende dog undskylder for til sidst i videoen, lige her. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

’Sangen, som Aarhus Universitet ikke tør dele’.

Det er de psykologistuderende begyndt at kalde deres optakts-sang til årets kapsejlads. Universitetet har det nemlig med at dele alle foreningernes sange, men ikke psykologis, og der er da også tale om en grov en af slagsen.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Der bliver i vanlig stil sendt stikpiller afsted mod de andre studier, og psykologi gør det med masser af seksuelle undertoner og lyrik, der blandt andet går sådan her:

'Og ligesom Umbi (medicinstuderendes forening, red.) fucker vi også jer - i røven, for de siger, at det gør mest ondt der.'

Elefanter, strippere og en kæmpe kran: Alle tiders vildeste intros
Elefanter, strippere og en kæmpe kran: Alle tiders vildeste intros

Sangen er blevet til med hjælp fra mange af de psykologistuderende, men en stor del af arbejdet har Tom Rombouts og Natasha Christensen stået for, og de er da også selv bag mikrofonen. De har et godt bud på, hvorfor videoen er blevet ret grov.

- Vi inviterede alle på studiet til at komme med forslag til teksten, så på den måde er det alle, der har været inde over sangen. Vi har nok selv været for søde, så på den måde fik vi også spurgt dem, der er mere hårde i tonen, siger Tom Rombouts.

Statskundskab er klar til 'den uofficielle finale': Her er deres snedige plan
Statskundskab er klar til 'den uofficielle finale': Her er deres snedige plan

Aarhus Universitets sociale medier-redaktør bekræfter, at universitetet har valgt ikke at være afsender af kapsejladsvideoen på deres egen Facebook-side. Men de ser ingen problemer i festforeningen på psykologi selv deler deres video som opslag på AU's Facebookside.

'Et sådan opslag vil ikke blive fjernet, ligesom de tidligere kommentarer fra foreningen, hvor der linkes til videoen, ikke er blevet slettet. Universitetet modtager hver eneste dag mange henvendelser og ønsker til opslag på de sociale medier fra de studerende - og i særdeles høj grad op mod Kapsejladsen, og hver gang beror det på en vurdering, hvilket indhold universitetet skal være afsender af,' lyder det i en besked fra social medie-redaktør Ole Frank Nielsen.

Tandlægerne: Hvis vi skal vinde, skal det være i år
Tandlægerne: Hvis vi skal vinde, skal det være i år

Selv om der er meget groft sprog i sangen fra psykologi, kan man også finde svinere, der er lidt mere anstændige.

Tom Rombouts og Natasha Christensen fremhæver blandt andet en sviner til ingeniørerne, der er 'cirka lige så gode som de nye IC4-tog – så selv TÅGEKAMMERET (forening for Science and Technology, red.) ligner mindre et freakshow.'

- Det er en af dem, som vi alle har været med til at skrive. Vi har hørt en del ros for sangen - både for at være hård og med gode rim, men også fordi det er et projekt, som alle har været med til, siger Natasha Christensen.

TV: Hvad h...... har de her studerende lige gang i?
TV: Hvad h...... har de her studerende lige gang i?

Sangen hedder 'Gule kasketter', fordi det er de psykologistuderendes kendetegn til kapsejladsen. Her er Tom og Natasha sikker på, at der bliver stor opbakning til deres hold - de hepper i hvert fald selv på dem.

- Vores sejlere er vildt dygtige - sådan føler jeg det virkeligt. De er rutinerede, og de gør det sikkert, så jeg har stor tillid til dem. Jeg synes, vi er lige så gode som medicinerne, og jeg tror på, at vi kan slå dem, siger Natasha Christensen med reference til sidste års vindere og de store favoritter fra medicin.

NEDTÆLLING TIL KAPSEJLADSEN

Journalisterne: Vi ved, der skal ske mirakler før vi vinder
Journalisterne: Vi ved, der skal ske mirakler før vi vinder

LÆS OGSÅ: Kapsejladsens eneste 'pigehold': Vi gør det mest for hyggens skyld

LÆS OGSÅ: Derfor er Kapsejladsen så vigtig for Aarhus

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Helle kan tale med dyr: Kom med til...
bt.dk
Ny bekymring for Hareide: Endnu en...
bt.dk
Flere tordnede mod 'sexistisk' sang:...
bt.dk
23-årige Hans-Christian er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx