Af - 01/11-16 15:49

Internationalt magasin guider til Aarhus' 20 bedste oplevelserInternationalt magasin guider til Aarhus' 20 bedste oplevelser

Det amerikanske magasin Forbes har fået øje på Aarhus som de beskriver som en by, der har alt rejsende søger i disse dage.

Bildstrecke im Grossformat »
Første punkt på listen er selvfølgelig at have det hyggeligt. Som magasinet skriver, er der ingen direkte oversættelse for det danske buzzord, men en kop kaffe på en regnvejrsdag eller et hyggeligt café-hjørne med gode venner, er en måde at omfavne det på, skriver Forbes. En tur gennem Den Gamle By er også et must. Magasinet fremhæver blandt andet et besøg hos et bageri fra 1885 eller et hus, hvor en ung H.C. Andersen ofte kom. Man kan ikke sige Danmark uden at sige viking! Derfor foreslår Forbes en tur med Aarhus SeaRangers, så du kan crusie rundt i havnen og opleve Aarhus til søs. Aarhus nye madsteder Aarhus Streetfood og Aarhus Central Food Market er også et af de steder, Forbes nævner som et besøg værd. Aarhus hippe Latinerkvarter er fyldt med seværdigheder (historiske bygninger, cool cafeer og små butikker) og er bedst at besøge uden at have en plan, skriver Forbes. Du kan ikke besøge Aarhus, uden at besøge AroS. Olafur Eliassons Your Rainbow Panorama på toppen er bare et highlight. Ifølge Forbes er Aarhus en af de bedste shoppingbyer i Skandinavien. Området Sidegaderne bliver især fremhævet som et sted, hvor nye designere popper op. Her kan du finde noget sjovt og unikt, skriver magasinet. Dokk1 har været i lidt af et stormvejr i år, efter det kom frem, at biblioteket skal renoveres for millioner. Ikke desto mindre er det på Forbes liste over ting, du skal besøge i Aarhus. Dokk1 er et perfekt eksempel på, hvordan byen tænker på dens fremtid, skriver magasinet og fremhæver det smukke design og de innovative detaljer. Ud over at være kulturhovedstad i 2017, er Aarhus samme år europæisk gastronomi-region. Derfor er det helt oplagt at spise på en af byens tre Michelin-restauranter Substans, Frederikshøj eller Gastromé, skriver Forbes. Når du nu er i Aarhus, er du selvfølgelig nødt til at se en af verdens ældste og bedst bevarede menneskekroppe – nemlig Grauballemanden som du finder på Moesgaard Museum, Han er desuden en vigtig del af Danmarks historie, skriver Forbes.

2017 er året, hvor Aarhus er Europæisk Kulturhovedstad. I den anledning har det amerikanske erhvervsmagasin Forbes kigget nærmere på Smilets By.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Det er der kommet en guide ud af med 20 af de bedste ting, du kan lave i Aarhus - året rundt.

Vi har udvalgt 10 af dem. Klik dig gennem galleriet for oven og se om du er enig med amerikanerne. Du kan også se hele listen her.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sys Bjerre brød igennem med en sang...
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
Politiet om meldinger om skud i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx