Af - 06/08-15 11:27

Smukfest-gæster ramt af p-bøder: Sådan undgår du demSmukfest-gæster ramt af p-bøder: Sådan undgår du dem

Det lokale politi måtte i går hive bøde-blokken frem adskillige gange, idet ikke alle har opdaget nyt p-tilbud på årets Smukfest i Skanderborg.

storybild

P-bøde. Arkivfoto (Billede: Dige Jens)

Flere festivalgæster kan her til morgen finde en lille hilsen fra det lokale politi i deres forrude i form af en p-bøde. Det forklarer Andreas Bryld Hansen, der er stationsleder ved politistationen i Skanderborg til metroxpress.

b>Er du interesseret i nyheder fra Smukfest, så like MX AARHUS her.

- Der blev udskrevet mange i går, da det var en stor koncertaften. Folk smider bare bilen de mærkeligste steder. Man kunne godt få den tanke, at nogen ligefrem kalkulerer med en p-bøde oveni billetprisen, siger han og oplyser, at man endnu ikke har tal på antallet af bøder.

Politiet snupper Smukfest-gæst med narko: Så gik kæresten amok
Politiet snupper Smukfest-gæst med narko: Så gik kæresten amok

Selvom politiet ringer til de personer, som holder helt galt parkeret, risikerer man dog, at få en bøde per 24 timer, hvis man ikke fjerner sin bil. Betjenten har derfor et råd til de festivalgæsterne.

- Der er lavet gratis p-pladser syd for byen, hvor der går gratis shuttle-busser ind til pladsen. Så mit råd vil være, at man kører derud og holder, siger han.

LISTE: 82,10 højdepunkter fra L.O.C.'s Smukfest-koncert
LISTE: 82,10 højdepunkter fra L.O.C.'s Smukfest-koncert

Festivallens formand, Claus Visbye, peger da også på netop bilisternes adgang, som en af årets udfordringer.

Sådan bliver vejret på Smukfest
Sådan bliver vejret på Smukfest

- I år har vi lavet en lidt anden plan med politiet om bilafviklingen med de her shuttle-busser, og det tror jeg lige publikum skal vænne sig til, siger han.

Narko-razzia rammer Smukfest: Gav sine 'venner' en Heroin-rygsæk
Narko-razzia rammer Smukfest: Gav sine 'venner' en Heroin-rygsæk

Og selvom det måske kan være irriterende for folk at holde længere væk fra pladsen, er der skam mening med galskaben, forsikrer han.

-Ved at folk nu bliver kørt ind i shuttlebusser, har vi forhindret rigtig meget af den kødannelse der tidligere opstod. Så alt i alt har det gjort festivaloplevelsen bedre for flertallet, siger festivalsformanden, som derfor også råder folk til at køre syd for byen og parkere.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx