Af - 21/06-15 10:39; Opdateret: 21/06-15 11:19

Hans Pilgaard rystet: DF'er kaldte homo'er unaturlige - nu har hun blokeret ham på FBHans Pilgaard rystet: DF'er kaldte homo'er unaturlige - nu har hun blokeret ham på FB

DF-stemmesluger er endt i noget af en shitstorm efter hun har censoreret et indlæg fra TV-værten Hans Pilgaard, samt blokeret ham.

storybild

Hans Pilgaard. (Billede: Unger Anthon)

Blot få dage efter at Dansk Folkepartis Mette Hjermind Dencker blev sit partis største stemmesluger i det østjyske med 6.218 stemmer, er hun endt i lidt af en shit-storm på de sociale medier.

Hans Pilgaard i stor sorg: Her er hans rørende mindeord
Hans Pilgaard i stor sorg: Her er hans rørende mindeord

Det sker fordi den netop folkevalgte MF'er nu har valgt at bortcensorere et spørgsmål fra TV-værten Hans Pilgaard, der på hendes facebook-profil spurgte ind til DF'erens tidligere homoskeptiske udmeldinger i metroxpress.

Er du interesseret i nyheder fra det østjyske, så like MX AARHUS her.

Spørgsmålet lød:

- Kære Mette Hjermind Dencker! Jeg tillader mig at henvende mig til dig som folkevalgt medlem af Folketinget for Dansk Folkeparti. Jeg vil bare høre, om du stadig står fast på din tidligere udmelding om, at det var og er naturstridigt og unaturligt at flytte hjemmefra, før man er 18 og ligeledes at det er naturstridigt og unaturligt at leve som homoseksuel eller at vokse op uden både en mor og en far til stede? Det er mere for afklaringens skyld - ligesom jeg er nysgerrig på, om det er partiets holdning eller kun din egen. På forhånd tak for svaret og tillykke med jeres valgresultat. De bedste hilsner Hans Pilgaard.

DF i Facebook-brøler: Fjerner Muhammed-joke
DF i Facebook-brøler: Fjerner Muhammed-joke

De homoskeptiske udtalelser han refererer til stammer fra en klumme i metroxpress i januar 2013, hvor hun blandt andet skrev:

- Findes der børn, der flytter hjemmefra før de bliver 18? Findes der mennesker, hvis livsfælle er af samme køn? Findes der folk, der lever alene med deres børn? Findes der børn, der aldrig har mødt deres far, fordi de er skabt ved insemination? Findes der børn, der lever sammen med flere voksne? Svaret på alle spørgsmål er JA! Det findes i dagens Danmark. Er det naturligt? NEJ! Uanset hvor anerkendt, udbredt og normalt det bliver, vil det aldrig være naturligt at leve på en måde, der strider mod naturens orden, skrev hun dengang.

Hun trak senere lidt i land ved at undskylde indlægget, som hun mente kunne misforstået. Og selvom hun nu forsøger at lukke ned for homo-debatten med Hans Pilgaard, har det fået den stik modsatte effekt på de sociale medier, hvor hans indlæg i skrivende stund er delt 447 gange.

Og han agter da også at blive ved med at spørge til han får et svar.

Overrasket Hans Pilgaard om hjemløse-video: - Jeg tænkte tre ting
Overrasket Hans Pilgaard om hjemløse-video: - Jeg tænkte tre ting

- Mit opslag blev slettet, og hun har nu blokeret mig. Er det en måde at opføre sig på som folkevalgt medlem af Folketinget. At man svarer spørgsmål ved at slette det??Jeg håber virkelig, det er en fejl. Jeg er rystet. Og nu agter jeg at gå videre med spørgsmålet, indtil hun svarer, skriver han.

DF'eren bekræfter overfor BT, at hun slettede Hans Pilgaards indlæg, og siger, at hun står ved sin beklagelse af metroxpress-klummen. Overfor Ekstra Bladet forklarer hun, at hun gerne vil tage debatten, men at det i så fald skal foregå per mail.

Metroxpress arbejder på at få en kommentar fra hende.

Pilgaard amok på piger, der hånede hjemløs: Jeg står ved, hvad jeg kaldte dem!
Pilgaard amok på piger, der hånede hjemløs: Jeg står ved, hvad jeg kaldte dem!

​​​

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx