Af - 25/05-16 14:19

Tiltalt i sag om seksuelt overfald: - Jeg kunne se frygten i hendes øjneTiltalt i sag om seksuelt overfald: - Jeg kunne se frygten i hendes øjne

Tirsdag begyndte retssagen mod tre unge, der er anklaget for et groft seksuelt overfald mod en 15-årig pige i Hørning sidste efterår.

Retssagen foregår i Retten i Horsens.

Tre unge, der står tiltalt for vold, tvang til oralsex og voldtægtsforsøg mod en 15-årige pige i den østjyske by Hørning i november, mødte tirsdag op i Retten i Horsens, hvor retssagen begyndte.

Sigtelse: Tæskede pige med stang og tvang sig til oralsex
Sigtelse: Tæskede pige med stang og tvang sig til oralsex

Det skriver Århus Stiftstidende.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Overfaldet fandt sted i november sidste år, hvor en nu 22-årig mand fra Hørning sammen med sin kæreste på 17 år og dennes ven på nu 23 år, begge fra Vejle, tog til Hørning sammen med den 15-årige pige - tilsyneladende for at få fred til at ryge hash.

Den 15-årige var dog ikke klar over, at hendes 17-årige veninde var gal på hende, fordi hun mente, at hun havde stjålet hendes hævekort. Det førte ifølge den 23-årige mand til, at stemningen ændrede sig pludseligt.

- Hun (den 17-årige, red.) stillede sig bag hende og slog hende med en kæp. Jeg tog fat i hende (offeret, red.) og råbte ’hvorfor har du stjålet hævekortet?’ Jeg kunne se frygten i hendes øjne, sagde han ifølge Århus Stiftstidende i retten.

Den 23-årige mand indrømmede, at han efterfølgende tvang hende til oralsex, fordi han følte sig presset til det, men de tog andre nægtede senere al kendskab til, at det skulle være foregået.

Sexoverfald mod 15-årig pige: Tredje mand kræves fængslet
Sexoverfald mod 15-årig pige: Tredje mand kræves fængslet

Den 15-årige pige har fortalt, at den 23-årige mand dernæst forgæves forsøgte at voldtage hende, men det påstod de tre unge i retten, at de ikke kunne huske noget om.

Efterfølgende slog den anden af de tiltalte mænd løs på den 15-årige pige med en kæp.

- Jeg ser hende bare ligge der og går i chok. Så slår jeg hende med kæppen cirka 10 gange; jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre. Jeg slog hende hårdt – kæppen knækkede en til to gange, fortalte den 22-årige mand angiveligt i retten.

De tre unge forklarede alle, at de til sidst lod den 15-årige pige ligge i nærheden af Hørning Station og blev anholdt samme aften. Siden har de siddet varetægtsfængslet.

Der forventes at blive afsagt dom i sagen fredag, hvor retssagen fortsætter.

Sigtelse: 17-årig pige tvang 15-årig til oralsex: 'Hvis du melder noget til politiet, slår vi dig ihjel'
Sigtelse: 17-årig pige tvang 15-årig til oralsex: 'Hvis du melder noget til politiet, slår vi dig ihjel'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Flere tordnede mod 'sexistisk' sang:...
bt.dk
BTs fodboldkommentator: Spørge-Åge...
bt.dk
Kim Walls mor fokuserer på...
bt.dk
Panik på Wall Street - kurserne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx