Af - 01/12-16 11:12

Mand tissede op ad bygning: Det skulle han nok ikke have gjortMand tissede op ad bygning: Det skulle han nok ikke have gjort

To mænd fik sig noget af en forskrækkelse, da den ene af mændene valgte at lette trykket op ad en bygning på Randersvej.

storybild

Tre rumænere er sigtet for trusler på livet med en pistol. En pistol som dog senere viste sig at være mere til leg. (Billede: Reimar Juul/Arkiv)

Natten til torsdag blev to mænd truet på livet, efter at en af dem valgte at tisse op ad en bygning ved krydset af Malmøgade og Randersvej i Aarhus. Bygningen viste sig at være beboet af tre rumænere, der under tisseriet kom ud og truede de to mænd med pistol.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

- Klokken 01.27 får vi en anmeldelse om, at to mænd er blevet truet med pistol. Efter afhøring af de to, sender vi en patrulje ud klokken 01.46, og ved ankomsten bliver huset ransaget, hvor betjentene finder en splatterpistol. Tre rumænere på 32, 40 og 42 bliver herefter anholdt, siger vagthavende ved Østjyllands Politi.

De tre rumænere er stadig tilbageholdt og forventes afhørt og derefter løsladt senere på dagen. De er alle tre sigtet for trusler på livet.

To mænd løslades efter trussel med pistol mod kvinde
To mænd løslades efter trussel med pistol mod kvinde


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Endelig: Kim Kardashian deler det...
bt.dk
Dansk reality-deltager har fået...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
S: Skilsmissepar skal tvinges til en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx