Af - 21/01-16 10:13

Søgte borgmester-kandidat i jobannonce: Så få ville have jobbetSøgte borgmester-kandidat i jobannonce: Så få ville have jobbet

- Der er kommet et par fra Sjælland, hvor kommentaren har været: ”Jeg skal jo søge to om ugen, og du får den ene”, fortæller Vestres formand i Skanderborg.

storybild

Nu bliver det en fra Venstre i Skanderborgs egen byrådsgruppe, der kommer til at stå øverst på stemmesedlen. (Billede: Polfoto/Borberg Thomas/Arkiv)

Venstre i Skanderborg står og mangler en kvalificeret mand eller kvinde, der kan erobre borgmester-posten i den østjyske kommune. Derfor smed de for et par uger siden annoncer i avisen, hvor de søgte kandidater, men det har ikke været en succes.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Der har nemlig kun været to ansøgere, fortæller Jens Erik Sørensen, der er formand for Venstre i Skanderborg, til DR P4 Østjylland. Begge interesserede er kontanthjælpesmodtagere.

- Der er kommet et par fra Sjælland, hvor kommentaren har været: ”Jeg skal jo søge to om ugen, og du får den ene”, siger Jens Erik Sørensen.

Medie: Derfor blev 'svinekød på menuen' vedtaget i Randers
Medie: Derfor blev 'svinekød på menuen' vedtaget i Randers

Det har dog ikke været en fiasko at smide jobannoncer i de lokale ugeaviser, mener partiformanden for de lokale Venstre-folk. De er nemlig fået deres navn frem på en ret effektiv måde.

- Annoncen var mest tænkt for at skabe opmærksomhed over for Venstres medlemmer i Skanderborg frem mod opstillingsmødet, hvor vi skal have udpeget Venstres borgmesterkandidat, siger han.

Fristen for at søge stoppede onsdag, så nu kigger politikerne indad for at finde en kandidat i byrådsgruppen.

Patienter er utilfredse med ventetiden på skadestuen
Patienter er utilfredse med ventetiden på skadestuenLÆS OGSÅ: Smukfest melder udsolgt uden musiknavne på plakaten

LÆS OGSÅ: TV: Ingen hjalp 19-årige Rachel, da hun blev overfaldet midt på gågaden

LÆS OGSÅ: Ung pige overfaldet på strøget i Aarhus: Derfor var der ingen, der hjalp

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx