Af - 27/08-15 00:20

Festuge i Aarhus: Her er 10 ting du ikke må gå glip afFestuge i Aarhus: Her er 10 ting du ikke må gå glip af

Billig koncert med D-A-D, imponerende lysshow eller tyrolerfest. Aarhus Festuge byder på masser af events, og de her 10 bør du ikke misse.

Bildstrecke im Grossformat »
Festugen starter i Byparken, hvor Tina Dickow optræder med aarhusianske og islandske venner. Opvarming er med Aarhus Jazz Orchestra sammen med Michael Møller fra The Mountains. 27. august klokken 17.30-22.30 i Byparken – 125 kroner (Få billetter tilbage) Alt muligt om mad – blandt andet Hotdog DM 2015. 4.-6. september på Tangkrogen – 60–150 kroner Kæmpe lysshow, der bliver skudt op på facaden af Dokk1, og som mere en 4.000 har tilmeldt sig til på Facebook. 1.-5. september ved Dokk1 – Gratis Bandet måtte aflyse koncert i foråret, da bassist Stig Pedersen faldt og brækkede armen efter fire numre, så nu betaler de tilbage med en billig koncert. 28. august på Pier 3 – 51 kroner (100 kroner ved indgangen) Er du mellem 13 og 17 år, kan du eksklusivt komme til koncerter med Emil Stabil, Cisilia og mange flere. 28.-29. august og 2.-5. september – 30 kroner per koncert Tivoli Friheden får besøg af L.I.G.A. og De Eneste To, mens der er Festuge. Den ene halvdel af De Eneste To, Peter Sommer, kan også opleves på CANblau-scenen den 29. august. 28. august og 4. september i Tivoli Friheden – 110 kroner per koncert. Newbees Festival, Flux Festival og Danmarks Grimmeste Festival har fået en dag hver til at holde fest. 3.-5. september på Amfiscenen - Gratis Infernal og Whigfield (På billedet) spiller sammen med legendariske 90'er-navne som Scooter, Rednex, Dr. Alban og Haddaway op til dans. Det bliver et brag af en fest. S.O.A.P og Dr. Bombay kommer også. Og Drömhus. Og flere endnu. 29. august på Pier 3 – minimum 395 kroner På Bispetorvet er der under festugen igen i år opstillet et telt, hvor 'Der Liebe Bisp' leverer tyrolerfest og afterski i rigelige mængder. 28. august-6. September på Bispetorvet – Gratis Oplev den unikke stemning i teltet, der byder på masser af spændende musik og aktiviteter i hele festugen. 28. august-5. September i Byparken – Gratis

11 dage med omkring 1.000 arrangementer. Det er programmet for Aarhus Festuge, der starter i dag, og direktør Jens Folmer Jepsen kan nærmest ikke vente.

- Jeg glæder mig til, at vi med den her åbningskoncert kan sige 'nu kører det', og så til at se, om det virker med alle de ting, vi har lavet for at tiltrække folk og gøre dem nysgerrige på festugen, siger han til metroxpress.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Vi vil hver dag i festugen komme med fem bud på, hvad du kan opleve af spændende arrangementer, men vi starter med de ti, som du i hvert fald ikke må gå glip af.

Se dem i galleriet øverst.

LÆS OGSÅ: Disse butikskæder mangler vi i Aarhus

LÆS OGSÅ: TV: Her ligger unge tre døgn i kø for et par sko

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx