Af - 26/02-16 09:42

Endelig weekend: Brug den på øl, fest og gratis is i AarhusEndelig weekend: Brug den på øl, fest og gratis is i Aarhus

Billig tøj, rigeligt med øl og gratis is kombineret med masser af fest. Sådan lyder metroxpress' bud på en lækker weekend i Aarhus.

Bildstrecke im Grossformat »

Metroxpress har samlet fem bud på, hvad du kan lave i weekenden i Aarhus. Kig med her:

Vild Gatsby-fest


Du har måske læst bogen eller set filmen om 'The Great Gatsby', der handler om millionæren Jay Gatsby, der var glad for at holde ekstravagante fester. Det er baggrunden for fest-konceptet 'Party like Gatsby', der lørdag aften og nat rammer Train i Aarhus, og det skal med garanti nok blive mindeværdigt.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Elefantøllen hyldes


En gang om året kan man i Aarhus være med til at vise sin kærlighed til elefantøllen. Arkitektskolens festforening står bag Elefantbar, der finder sted fredag aften på Train, hvor lineuppet blandt andet består af Tomas Barfod, der også er kendt som trommeslageren i WhoMadeWho, og Pelle Peter Jensen, der er vært på 'Lågsus' på P3.

Kæmpe outlet-messe


Ridehuset bliver i weekenden lavet om til et slaraffenland for tilbudshajer, når der er 30-80 procents besparelser på tøj, sko og accessories fra mærker som Diesel, Fat Moose og Stella Nova. Outlet-messen foregår lørdag og søndag klokken 11-17, og der er fri entré.

Melding om lig i Aarhus Havn var falsk alarm
Melding om lig i Aarhus Havn var falsk alarm

Gratis is


Vinteren er måske ikke helt forbi, men hos Paradis mener man allerede, at is-sæsonen begynder på lørdag. De starter den så også med manér ved at give gratis is fra klokken 10-14. Det gælder både hos de to butikker i Aarhus, men også flere andre i resten af landet.

To øl overtager Mikkeller


Mikkellers bar på Jægergårdsgade i Aarhus vil på lørdag holde pause med at sende deres egen øl gennem hanerne. De afholder nemlig et såkaldt 'tap take over', hvor bryggeriet To Øl overtager. Fra klokken 13 kan du komme forbi og smage på nyt øl.

Uansvarlige pebersvende er 'træls' for kommunen: Koster ærgerlige penge
Uansvarlige pebersvende er 'træls' for kommunen: Koster ærgerlige penge

LÆS OGSÅ: Oddset sætter millioner på spil i ny AGF-drilsk reklame

LÆS OGSÅ: Aarhus-restauranter hylder Geranium: Men næste år må det være Aarhus' tur

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx