Af - 25/01-16 09:56

'Danmarks største vejfest': Åbning af ny motorvej bliver fejret i fire dage'Danmarks største vejfest': Åbning af ny motorvej bliver fejret i fire dage

D-A-D, Dizzy Mizz Lizzy, Gnags og Christopher skal underholde op til 20.000 koncertgæster, når omstridt motorvej åbner.

Bildstrecke im Grossformat »

Søndag den 11. september inviterer Vejdirektoratet til åbning af motorvejen i Silkeborg.

Dermed lakker fortællingen om de mange linjerføringer, den fredede Gudenådal og motorvejen ved Silkeborg mod enden, og åbningen skal da også fejres med et brag af en fest under navnet »Danmarks største vejfest«.

Det skriver Midtjyllands Avis i dag.

Er du interesseret i nyheder fra Østjylland, så like MX AARHUS her.

Festlighederne vil strække sig over fire dage fra den 8. til den 11. september, hvor der inviteres til den største rockkoncert nogensinde i Silkeborg.

Koncertarrangøren fortæller til Midtjyllands Avis, at navne som D-A-D, Dizzy Mizz Lizzy, Gnags og Christopher skal underholde op til 20.000 koncertgæster.

Flere store motionsløb vil også løbe af stablen, inden det hele kulminerer med den officielle åbning af motorvejen søndag den 11. september.

TV: Hvem er du til? Christopher, Joey Moe, eller Kesi?
TV: Hvem er du til? Christopher, Joey Moe, eller Kesi?

Modstanden mod motorvejen, hvor daværende statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) i 2006 meget usædvanligt overhalede daværende trafikminister Flemming Hansen (K) indenom og pegede på en motorvej i Kombi-linjen gennem Silkeborg i stedet for gennem den fredede Gudenådal nord for Silkeborg, synes dermed at være - om ikke glemt - så til at leve med for silkeborgenserne i dag, skriver Midtjyllands Avis.

I anlægsperioden har Vejdirektoratet da også prioriteret en god dialog med borgerne højt, og har blandt andet etableret et kombineret videns- og kommunikationscenter i Silkeborg.

Dansk spil blev verdens mest downloadede i 2015
Dansk spil blev verdens mest downloadede i 2015


LÆS OGSÅ: DM i Slædehundeløb aflyst... På grund af sne

LÆS OGSÅ: Diskoteksejer udvist og idømt otte års fængsel for narko

LÆS OGSÅ: Elselskaber taber en milliard på tyske elflaskehalse

LÆS OGSÅ: To personer gik på motorvejen mellem Skanderborg og Aarhus

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx