Af - 18/01-16 07:18

Kæmpemesse viser vejen for Aarhus' ungdomKæmpemesse viser vejen for Aarhus' ungdom

Tusinder af unge østjyder sætter fra onsdag kursen mod Scandinavian Congress Center for at finde ud af, hvad de skal bruge deres arbejdsliv på.

storybild

Det er syvende gange, Danmarks største uddannelsesmesse kommer til Aarhus. (Billede: PR-foto)

Med hele 843 studieretninger at vælge imellem er det ikke så underligt, at man let kan fare vild i uddannelsesjunglen, når studenterhuen er sat på hovedet.

Derfor inviterer Uddannelse Uden Grænser i denne uge til kæmpemesse i Scandinavian Congress Center, så Østjyllands unge kan spore sig ind på deres drømmeuddannelse.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

- Mit håb er, at messen vil være med til at udvide de unges horisont og måske endda inspirere dem til veje, de ikke umiddelbart havde overvejet, siger arrangør Kim Ingwersen, der forventer over 12.000 besøgende fordelt på de to messedage.

Danmark lander på fjerdepladsen: Her er verdens bedste sted at bo
Danmark lander på fjerdepladsen: Her er verdens bedste sted at bo

Det er syvende gange, Danmarks største uddannelsesmesse kommer til Aarhus. Og selv om mange unge i dag bruger internettet til at finde deres fremtidige uddannelse, kan messen tilbyde noget ekstra, fastslår arrangøren.

- Der er noget for enhver smag, og det er en god mulighed for at tale med levende mennesker om alt det, man ikke kan læse på internettet eller i institutionernes informationsbrochurer.

Galt eller genialt? Arbejdsløse sendes til fodbold
Galt eller genialt? Arbejdsløse sendes til fodbold

Messen er åben onsdag den 20. januar og torsdag den 21. januar fra 8 til 16. Der er gratis indgang for alle besøgende.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx