Af - 04/11-16 14:12

Ni-årig dansk sejlerkomet i international finaleNi-årig dansk sejlerkomet i international finale

Østjyden Mads er kun ni år, men allerede en kommende stjerne til vands. I øjeblikket er han den yngste i et felt af ti deltagere tilbage i en international konkurrence om et stort sejler-sponsorat.

Bildstrecke im Grossformat »

Over 40.000 kroner, muligheden for at blive trænet af de bedste sejlere i verden - og nå ja, så også det kommende ansigt for vel nok ét af verdens største producenter af sejlertøj, virksomheden Musto.

Det er hvad kun ni-årige Mads Wegener Larsen fra Østjylland kan se frem til, hvis han vinder finalen i den internationale konkurrence #sailersearch.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Det er tøjgiganten Musto, der er står bag konkurrencen. De leder efter et kommende sejlertalent, der skal være deres næste nye ansigt udadtil, og det er i denne konkurrence, hvor Mads fra Silkeborg altså er endt i finalen sammen med ni andre talenter fra hele verden, som alle er en del ældre end ham selv.

- Det er vildt at være oppe mod sådan nogle dygtige sejlere, og hvis jeg vinder, vil jeg bare være mega glad. Og jeg kunne rigtig godt bruge noget nyt sejlertøj, fordi mit nuværende er ved at være for småt, fordi jeg vokser så meget, siger Mads Wegener Larsen i en pressemeddelelse.

Nu er datoen klar: Denne dag vender Havana hjem til Danmark
Nu er datoen klar: Denne dag vender Havana hjem til Danmark

Mads’ far, Lars Wegener Larsen - tidligere VM-guldvinder i sejlads - arbejder som logistikansvarlig hos genbrugsvirksomheden 3R Kontor i Aarhus, der har valgt at sponsorere den unge sportsmand.

- Det engagement og den dedikation, som Mads lægger for dagen, er i virkeligheden det vigtigste – det er fedt at se gløden i hans øjne, og det er vildt motiverende for os. Hele vores socialøkonomiske tanke handler om at støtte unge mennesker i at opnå deres potentiale, og ved at give Mads en komplet arbejdsstation med skrivebord, skrivebordsstol og så videre kan han fokusere 100 procent på sejladsen og samtidig passe sin skole, fortæller Steffen Høgh, direktør i 3R Kontor, i pressemeddelelsen.

Badebold i masten hjælper danske VM-sejlere til tops
Badebold i masten hjælper danske VM-sejlere til tops

Jonas Høgh-Christensen ryger ind i nedtur ved OL
Jonas Høgh-Christensen ryger ind i nedtur ved OL


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Astrups Lørdagsbrok: Stop det...
bt.dk
Nye detaljer i Ståles 'kedelige...
bt.dk
Brandfolk kæmper stadig med flammerne...
bt.dk
Særbehandling til stjerne: Han...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx