Af - 28/04-16 14:17

Kapsejladsens eneste 'pigehold': Vi gør det mest for hyggens skyldKapsejladsens eneste 'pigehold': Vi gør det mest for hyggens skyld

Frem til Kapsejladsen præsenterer metroxpress de forskellige hold. I dag er turen kommet til VIA University Colleges hold - Ambrosia.

storybild

Ambrosias hold til Kapsejladsen. Fra venstre er det Mette, Søren, Rudi, Stinne og Lotte. (Billede: Ambrosia)

Som det eneste hold stiller Ambrosia, der består af studerende fra VIA University College, op med et hold, hvor tre af deltagerne i båden er piger.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

For nylig fik de så at vide, at de lå andensidst, når det kommer til forventningerne om, hvem der vinder Det Gyldne Bækken. Det tager holdet nu ikke så tungt.

- Ligegyldigt hvad er vi vindere, så vi er blevet enige om, at vi har champagne med på dagen, og når vi er færdige, så popper vi den, fortæller holdets kaptajn, 21-årige Mette Pind.

Klar til Kapsejladsen? Så vildt bliver det
Klar til Kapsejladsen? Så vildt bliver det

Den sidste måneds tid har Ambrosia trænet et par gange om ugen.

- Vi plejer at starte med at drikke en øl, og så kører vi rutinen igennem. Vi tager tid, men går ikke så meget op i det som de andre. Det handler mere om at øve det hele igennem.

'Vi vinder kapsejladsen – nogle andre vinder pokalen'
'Vi vinder kapsejladsen – nogle andre vinder pokalen'


Mette Pind forklarer, at for dem er hyggen en lige så vigtig del af oplevelsen. Derfor er grillen også blevet hevet med ned til søen en enkelt gang, ligesom øldrikning er en vigtig del af træningen.

Vi gør det mere for hyggens skyld. For os handler det lige så meget om at lære en masse nye mennesker at kende og have det sjovt.

Det udløser en straf, hvis foreningerne afslører temaet for deres intro, men Mette Pind kan dog røbe, at det bliver noget med piger i korte, røde nederdele.

Uheldige ingeniører: Vi har allerede punkteret tre både
Uheldige ingeniører: Vi har allerede punkteret tre både

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx