Af - 15/06-16 08:34

Ny burger-restaurant lokker med vildt tilbud: Få en gratis burger hver uge i et årNy burger-restaurant lokker med vildt tilbud: Få en gratis burger hver uge i et år

Onsdag den 22. juni åbner den femte Carls Jr.-restaurant i Danmark, og der gælder det om at være blandt de første 50 i køen.

Carls Jr. er både kendt for deres burgere og for at bruge kendisser og modeller i deres reklamer. Her er det danske Nina Agdal, der sætter tænderne i en af burgerkædens kaloriebomber. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Der går nærmest ikke en dag mellem åbningerne af nye burger-restauranter i Aarhus. Det gør der i hvert fald ikke, når Carls Jr. slår dørene op i Bilka i Tilst onsdag den 22. juni klokken 11 - dagen efter Tommi's Burger Joint åbner i Jægergårdsgade.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Og selv om konkurrencen tydeligvis er hård, så tror man på burger-satsningen i Bilka.

- Det er sjovt at se, hvordan det er blevet en hel trend med burgere i Aarhus. Vi har byens bedste burgere, og jeg er sikker på, at kunderne vil være vilde med dem, siger butikschef Claus Dahl.

Siggi griller 1.100 bøffer i aften: Jeg kan aldrig holde pause
Siggi griller 1.100 bøffer i aften: Jeg kan aldrig holde pause

De første 50 kunder vil i hvert fald med stor sikkerhed være glade for åbningstilbuddet. De vil nemlig kunne få en gratis burger hver uge det næste år, hvis de altså starter med at købe en menu.

Det er Carls Jr.'s femte restaurant i Danmark og den femte, der ligger sammen med en Bilka. I Tilst glæder de sig til restaurantens indtog.

- Det er stort, at vi nu får en Carl’s Jr. her i varehuset. Jeg kan nemt forestille mig, at både familier med børn, unge og ældre vil sætte pris på den gode service og en veltillavet burgermenu, siger Claus Dahl.

McDonald’s er klar med denne vilde nyhed
McDonald’s er klar med denne vilde nyhed


LÆS OGSÅ: Burger Kings hotdogs er her - og folk er IKKE imponerede

LÆS OGSÅ: Burgerbar åbner med et brag: Gratis mad den første dag

LÆS OGSÅ: Er det her verdens vildeste Burger King-restaurant?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx