Af - 06/08-15 11:55; Opdateret: 06/08-15 12:09

Dyreværn får 50.000 kroner i anonymt brev: - Det er fantastisk og lidt mærkeligtDyreværn får 50.000 kroner i anonymt brev: - Det er fantastisk og lidt mærkeligt

Dansk Dyreværn Aarhus lever af donationer, men de har nu aldrig prøvet at få 50.000 kroner i et helt almindeligt brev før.

storybild

Sådan så brevet og indholdet ud. (Billede: Facebook/Dansk Dyreværn Aarhus)

- Gud ved, om de er ægte?

Det var Anne Marie Loft første tanke, da hun onsdag åbnede et brev, der var blevet sendt til Dansk Dyreværn Aarhus, og fik talt sammen til, at der lå 50.000 kroner i kontanter i.

Og de var skam ægte nok, så det skabte selvfølgelig mere end almindelig god stemning på dyreinternatet lige uden for Aarhus.

- Vi er helt oppe at køre over det brev. Det er så flot, at der er nogen, der vil give os det. Vi lever af donationer og gaver, og vi kan ikke eksistere uden, så det er helt fantastisk, at der findes sådan nogle dyrevenner, siger Anne Marie Loft til metroxpress.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

TV: Hér er reklamen, der giver ALLE hundeelskere en klump i halsen
TV: Hér er reklamen, der giver ALLE hundeelskere en klump i halsen

Og dyrevenner har de mange af hos Dansk Dyreværn Aarhus, for de har før fået større donationer. Allivevel er der noget specielt over den her, der gør, at det "både er fantastisk men også lidt mærkeligt", som Anne Marie Toft beskriver det.

- Når vi får sådan nogle store donationer, så plejer det jo at være via banken. Det er ikke normalt, at vi får så mange kontanter, og vi har aldrig før oplevet, at sådan et beløb kommer med posten i et almindeligt brev, siger hun.

Hvem der har sendt brevet ved de ikke, for det er uden afsender, og sammen med de 50.000, der udelukkende kom i tusind-sedler, lå en lille note, hvor der såmænd bare stod "En dyreven".

Denne hund levede på gaden - indtil fremmede ændrede dens liv for altid
Denne hund levede på gaden - indtil fremmede ændrede dens liv for altid

De har heller ikke tænkt sig at finde ud af det, for når vedkommende selv har valgt at være anonym, skal han eller hun have lov til det.

På Facebook kan pengegiveren så se sig selv blive hyldet, for Dansk Dyreværn Aarhus har lagt et billede op af de mange penge, og det er blevet delt godt 1.400 gange og fået over 21.000 'likes'.

'Vi har næsten ingen ord for, hvor taknemmelige og rørte vi er over denne smukke håndsrækning, som uden tvivl kommer til at gøre en KÆMPE forskel for vores dyr!' skriver Dansk Dyreværn Aarhus til billedet.

SE BILLEDERNE: Asylcenter overmalet med nazitegn
SE BILLEDERNE: Asylcenter overmalet med nazitegn

Og pengene falder på et tørt sted, for der følger mange udgifter med, når man driver et dyreinternat. De skal blandt andet bruges til at dække nogle af de mange dyrlægeregninger, og så vil Anne Marie Loft også bruge dem på en af deres seneste opgaver.

- Vi har lige fået en hund ind, der var blevet fundet efterladt og bundet til vores skilt ude foran. Den skal snart over og røntgenfotograferes, og det koster jo også, så der er masser af ting, vi kan bruge pengene på, siger hun.

Du kan læse mere om Dansk Dyreværn Aarhus og deres opgaver på deres hjemmeside.


LÆS OGSÅ: Der er en ny "sherif" i Aarhus

LÆS OGSÅ: Sådan kan sæl være havnet på motorvejen ved Aarhus

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx