Af - 20/10-15 08:31

Succes på Dokk1: Stort firma vil leje sig ind i de tomme lokalerSucces på Dokk1: Stort firma vil leje sig ind i de tomme lokaler

Problemerne med at udleje lokalerne på Dokk1 i Aarhus er måske forbi. Alle 10.000 kvadratmeter er lige nu under forhandling.

storybild

Aarhus Kommune satte fem millioner kroner til side ved den seneste budgetforhandling for at dække manglende indtægter fra udlejning af Dokk1. (Billede: Polfoto)

Aarhus Kommune har haft en del problemer med at få lejet erhvervslokalerne ud i Dokk1, men nu er der lys for enden af tunellen. I øjeblikket forhandler man nemlig med mulige lejere til samtlige 10.000 kvadratmeter.

Det gælder blandt andet også ”en stor lejer indenfor et liberalt erhverv”, som er interesseret at leje mere end halvdelen af lokalerne fra juli 2016 på en lejekontrakt for 10-15 år.

Det skriver Jyllands-Posten, der har kigget på et notat om udlejningssituationen.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Navnet på det store firma er til gengæld stadig hemmeligt, for det vil Finn Bruun Ravnsbæk, der står for udlejningen, ikke oplyse, men han siger, at der er en positiv dialog, og at han vil blive meget tilfreds, hvis det falder på plads.

Det store firma vil leje 5.119 kvadratmeter, og så er der andre virksomheder, der har budt på resten. Man er tæt på at have en udlejningsaftale klar med Erhvervs Centrum og med et it-firma.

Her er 10 gode grunde til, at du skal flytte til Jylland
Her er 10 gode grunde til, at du skal flytte til Jylland

Veteranbiler gemt væk i lade i 30 år: Nu kan de blive dine
Veteranbiler gemt væk i lade i 30 år: Nu kan de blive dine

Derudover har man en aftale klar om, at tre kommunale lejere også skal inden for i den nye bygning. Det gælder Stadsarkivet, Velfærdsteknologisk Eksperimentarium og Center for Praksisnær Innovation.

- Vi kan mærke, at åbningen af Dokk1 har øget interessen, og vi har også interesserede lejere på venteliste, siger Finn Bruun Ravnsbæk om den nye lejesituation, der er noget mere positiv end de udsigter, der tidligere har været.

LÆS OGSÅ: Landmand pløjede fredet paradis for sommerfugle ned: - Jeg vidste det ikke

LÆS OGSÅ: Nyt supermarked tager kampen op i Bispehaven

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michelin-kok udvider populær...
bt.dk
Mand omkommet - faldt i iskoldt vand
bt.dk
23-årige Enna stillede et...
bt.dk
Av! Wozniacki får svær lodtrækning
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx