Af - 25/08-16 09:47

Aflyst kabelbane får en chance til under festugenAflyst kabelbane får en chance til under festugen

Under sidste års festuge blev Den Blå Rambla nødt til at opgive at opstille deres kabelbane, da det indre havnebassin var alt for forurenet. I år bliver den opstillet.

storybild

Så er der kabelbane i havnebassinet. Dermed kan interesserede i år til Aarhus Festuge stå på de såkaldte wakeboards. Her ses en mand til Wakeboard Cup tidligere i år. (Billede: Vasily Fedosenko/Arkiv)

Fra i morgen og i løbet af hele Aarhus Festuge kan du i bassin syv ved Strandbaren gratis prøve at stå på wakeboard ved hjælp af en såkaldt kabelbane. Sidste år blev arrangementet aflyst på grund af bakterier i vandet, men i år skal det være.

Det skriver Aarhus Stiftstidende.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Det bliver den første kabelbane af sin slags i Aarhus og bliver noget af et trækplaster for vandentusiasterne fra Den Blå Rambla, der i et Facebook-opslag skriver:

- BREAKING NEWS!! Første gang nogensinde at en kabelbane er i Aarhus.

Havnefronten udvider med ny havlegeplads
Havnefronten udvider med ny havlegeplads

Til Aarhus Stiftstidende fortæller formanden for Den Blå Rambla også, hvor glade de er, for at det lykkes at komme i vandet i år.

- Vi er meget forventningsfulde og begejstrede over, at det er lykkedes at få en kabelbane til Aarhus, med en placering tæt på byen. Vi håber der vil komme rigtig mange forbi og prøve. Der er garanti for en sjov oplevelse, siger Bent Hviid, formand for Den Blå Rambla, til Aarhus Stiftstidende.

TV: Vandglade unge prøver kræfter med 'blob jump'
TV: Vandglade unge prøver kræfter med 'blob jump'

Afstemning: Er farven her blå eller grøn?
Afstemning: Er farven her blå eller grøn?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx