Af - 12/05-16 12:41

Ikke kun ros til stor dansk by: Nu bliver hele Jylland hyldetIkke kun ros til stor dansk by: Nu bliver hele Jylland hyldet

Det er alt fra østers til whisky, som bliver hyldet i endnu en rosende udenlandsk artikel om Danmark.

storybild

Britiske The Independent har blandt andet været i Lemvig som en del af deres rosende artikel om det dejlige Jylland. (Billede: Scanpix/Johan Gadegaard)

Så skal vi til det igen - og heldigvis gør vi det med glæde. Danmark får endnu engang positive ord med på vejen i en stor udenlandsk artikel, og for en gangs skyld handler det ikke kun om Aarhus.

Britiske The Independent tager nemlig en tur rundt i det jyske, men deres første stop er nu i Aarhus, der trods alt fylder en del i deres lille gennemgang af, hvad Jylland kan tilbyde.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Her er det blandt andet byens 'nye lysende glorie' i form af Regnbuen oven på Aros, der fremhæves sammen med de tre Michelin-restauranter, hvor The Independent's udsendte reporter selv har været en tur forbi Substans med René Mammen i spidsen.

- Hans syv-retters tasting menu er som en rejse gennem det jyske landskab, når du får vilde urter, bær, stenbiderrogn, trøfler, jomfruhummer eller kalvekød serveret på tallerkenen, lyder beskrivelsen af oplevelsen på Substans.

Amerikansk magasin hylder dansk by: Flyt dig, København
Amerikansk magasin hylder dansk by: Flyt dig, København

Og derpå går turen da også netop ud i det jyske, for den udsendte reporter skal et smut forbi Limfjorden - nærmere bestemt Lemvig og Thyborøn ude på vestkysten, hvor der skal fanges østers og kigges på krigshistorie.

Jylland bliver af avisen beskrevet som 'en tommelfinger af land, der stikker op fra Tyskland og ud i Nordsøen, og som har fundet masser af måder at tiltrække besøgende på, hvilket ofte bringer deres pionerarbejde inden for mad og drikke frem i lyset.'

Det når også at blive til et besøg på hos Danmarks eneste producent af whisky, der ligger ved Skjern og hedder Stauning Whisky. 'Besøg det snart', lyder opfordringen fra The Independent, hvis man gerne vil 'skåle for Jyllands fremtid.'

Det lyder som en god ting at gøre.

Du kan læse The Independents artikel om Jylland her.

Stor udenlandsk avis: Denne by er Danmarks nye mad-hovedstad
Stor udenlandsk avis: Denne by er Danmarks nye mad-hovedstad

LÆS OGSÅ: Stor udenlandsk avis: Denne danske by er et besøg værd

LÆS OGSÅ: Godt nyt: Nu bliver det bedre at være cyklist i Midtbyen

LÆS OGSÅ: Aarhus afholder Champions League for døve - men pengene mangler

LÆS OGSÅ: Hyperloop: Lokalpolitiker vil fra Aarhus til København på 15 minutter

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Amerikansk rigmand og entreprenør...
bt.dk
Kvinde tilbageholdt af politiet efter...
bt.dk
Hamilton peger på sine rivaler: Tre...
bt.dk
Detail-gigant kommer til Danmark:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx