Af - 18/12-16 11:38

Eftersøgt: Tog kvælertag for en burgerbolleEftersøgt: Tog kvælertag for en burgerbolle

Ikke en hel burger, men en burgerbolle, skulle der til for at friste en ung mand til at forsøge sig med et røveri ved at tage kvælertag på en McDonald's-medarbejder.

storybild

McDonald's ved Store Torv. (Billede: Google Streetview)

En simpel burgerbolle - mere skulle der ikke til for at gøre en ung mand til en røver. Østjyllands Politi leder nu efter manden, der natten til søndag overfaldt en medarbejder på McDonald's for at få fingrene i en burgerbolle.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

- Manden fanger medarbejderen uden for McDonald’s på Store Torv, hvor han er ved at slæbe nogle burgerboller enten ind eller ud af restauranten, da gerningsmanden kommer og tager kvælertag på ham for at prøve at røve sig til en burgerbolle, siger vagtchef ved Østjyllands Politi Thomas Hinge.

Vagtchefen fortæller, at manden nu er efterlyst for forsøg på røveri, og at de samtidig også efterforsker en mulig sammenhæng mellem to andre røverier i området.

- Vi havde to andre røverier på henholdsvis Birketinget og Fasanvej i samme tidsrum, og nu kigger vi på, om det kan være den samme gruppering. De næste uger vil vi derfor efterforske en mulig sammenhæng, så det er stadig for tidligt at sige noget.

Har du oplysninger om røveren, kan politiet kontaktes på 114.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sjællandsk kvinde vandt endelig: 'Jeg...
bt.dk
Rystende teori om spøgelsesflyet: 'Vi...
bt.dk
Koster kassen: Premier...
bt.dk
Gymnasieelever raser over rektor:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx