Af - 07/03-16 14:26; Opdateret: 07/03-16 14:37

X Factor-finalist vinder skønhedskonkurrenceX Factor-finalist vinder skønhedskonkurrence

Miss Århus blev afgjort i weekenden, og vinderen blev en, som du måske har set før.

Bildstrecke im Grossformat »

Det kan godt være, at hun ikke vandt finalen i X Factor tilbage i 2013, men nu har hun vundet finalen i Miss Århus og kan dermed kalde sig den smukkeste i Jyllands hovedstad.

18-årige Karoline Hassan vandt titlen, da konkurrencen blev afgjort lørdag aften i Globus1 i Aarhus-forstaden Brabrand. Og det var 'næsten ligesom at være med i X Factor-finalen', siger Karoline til metroxpress.

- Det vil jo være svært at finde noget, der overgår X Factor, fordi det var noget, som hele Danmark så med på, og der var så meget pres. Men Aarhus er min hjemby, og der var så mange, jeg kendte, og det var bare helt igennem fantastisk at vinde, siger hun.


De stiller op til Miss Aarhus: Kan du spotte den kendte deltager?
De stiller op til Miss Aarhus: Kan du spotte den kendte deltager?

Konkurrencen har udover en præmie i form af penge, gavekort og "tøseting", som Karoline kalder det, også givet hende et opkald fra hendes tidligere manager og fra folkene bag X Factor. Så hendes titel kan måske få en smule mere gang i karrieren.

- Men generelt vil jeg nok også bruge titlen til at være et forbillede og vise, at man kan komme langt med selvtillid og ved at være selvsikker. Det har jeg selv haft svært ved, men hvis man tager udfordringen op, så kan det sagtens ende positivt, siger Karoline også om, hvad titlen vil give hende.

Miss teen: Her er Danmarks smukkeste teenager
Miss teen: Her er Danmarks smukkeste teenager

At Karoline skulle have sejren var I såmænd enige i, da vi i sidste weekend skrev om konkurrencen og spurgte jer om, hvem der skulle vinde. Her fik hun flest stemmer foran Feben Claire Yemane og Amy Tran.

Formålet med konkurrencen var ikke kun at finde Aarhus' smukkeste, men også at samle penge ind til Dansk Flygtningehjælp og at samle de forskellige kulturer i Aarhus under et tag.

- Det er fedt, at det er lykkedes at få samlet mangfoldigheden i Aarhus ét og samme sted. Vi kommer til at se en masse kloge, stærke og smukke aarhusianske kvinder, der afspejler en række forskellige kulturer, fortalte medarrangør Zahraa Al-Saadi til metroxpress forud for arrangementet.

LÆS OGSÅ: Isabella på 20 år: - Jeg er sapioseksuel

LÆS OGSÅ: Amerikansk topmodel laver 'en Nikita'

LÆS OGSÅ: Han kårede den forkerte Miss Universe: Nu går det ud over julen

LÆS OGSÅ: Frækt tilbud til Miss Colombia: Så meget får du for at lave porno

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

5-årig dreng faldt ud af vindue
bt.dk
Dansk sports-komet scorer vild...
bt.dk
BTs sportschef: Superligaen bør lytte...
bt.dk
Afsløring: Svensk politi lokkede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx