Af - 21/12-16 23:01

Burgere og g-strenge: Aarhusiansk iværksætterfirma sigter efter EuropaBurgere og g-strenge: Aarhusiansk iværksætterfirma sigter efter Europa

Bestillingerne er hobet op, siden aarhusianske Djinni relancerede i starten af 2016. Året har budt på nogle spøjse bestillinger, men burgere og smøgere var klart aarhusianernes favorit. Nu sigter firmaet efter at sprede sig til hele Europa.

Bildstrecke im Grossformat »

I Aarhus kan dovne - eller travle - mennesker smide en sms, og så opfylder leveringsfirmaet Djinni (næsten) alle dine ønsker.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

- Vi har som sådan ikke nogle grænser for, hvad vi bringer ud, men vi holder os dog inden for lovens grænser, siger medstifter af Djinni, Mehrzad Vad, med henblik på en pot-bestilling, de fik for nogle måneder siden.

Djinni startede op i foråret 2015, men efter en pause over julen i 2016, hvor stifterne af firmaet skulle finde ud af, hvem der ville fortsætte, relancerede de i februar 2016. Lige siden er det bare gået op, og nu har investorer med store drømme smidt en bunke penge efter det aarhusianske leveringsfirma.

- Vi har nogle investorer, der har købt 50 procent af vores firma. På nuværende tidspunkt er er det kun Aarhus, men målet er, at vi først rykker til København og siden hele Europa, siger Mehrzad Vad.

Fra toiletpapir til smølfe-CD'er: Lampeånd kan opfylde næsten alle ønsker
Fra toiletpapir til smølfe-CD'er: Lampeånd kan opfylde næsten alle ønsker

Djinni startede i sin tid kun med Mehrzad Vad og en medejer, der kørte alt lige fra toiletpapir til fortrydelsespiller ud til folket i Aarhus, men det er altså vokset lidt siden.

- Vores bestillinger stiger måned for måned, og nu er vi i alt ni medarbejdere i firmaet, siger Mehrzad Vad, der med de mange bestillinger kan fortælle, at der engang imellem også ryger nogle mere eller mindre spøjse ind af slagsen.

- Vi havde en, der i en sms bestilte en McDonald’s burger og et gram pot, men der måtte vi fortælle ham, at vi nok hellere måtte nøjes med at bringe burgeren ud, siger han og påpeger at både ulovligheder og bestillinger over 20 kilo er udelukket.

Ellers er der sådan set ingen grænser for, hvad de vil hente og bringe for folk.

Iværksætter-drenge ærgrer sig over kommunens app-forbrug
Iværksætter-drenge ærgrer sig over kommunens app-forbrug

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Elon Musk om Tesla-problemer: 'Det...
bt.dk
Dansk skuespiller var alle vegne...
bt.dk
Mascha om forholdet til sin nye...
bt.dk
Tv-ekspert stiktosset over p-afgift:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx