Af - 25/11-15 09:04; Opdateret: 25/11-15 10:18

Prisvindende dansk app har succes: Nu skal den til udlandetPrisvindende dansk app har succes: Nu skal den til udlandet

Med penge fra en stærk investor og prisen som Danmarks Bedste Børneapp på cv'et skal den Aarhus-producerede app 'Reshopper' snart til udlandet.

Bildstrecke im Grossformat »

Det går ret godt for den aarhusianske virksomhed Reshopper, der står bag en app af samme navn. I oktober fik de titlen som 'Danmarks Bedste Børneapp', og nu har en stor investor også meldt sig på banen.

Appen er en markedsplads for børnefamilier, hvor de kan handle udstyr og andre børneting indbyrdes. Den ide fangede medstifteren af hvidevarer-sitet Whiteaway, Esben Gadsbøll, der efterhånden har kendt Reshopper-virksomheden i nogle år og ser et stort potentiale i den.

- De har bygget en rigtig fed platform, der får rigtig gode ratings - og jeg synes, Reshopper er kommet rigtig langt for næsten ingenting, fordi de forstår, hvordan man får tingene til at gå viralt og hvordan man får en masse PR, siger han.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Smart! Kan du regne ud, hvad den her ring kan?
Smart! Kan du regne ud, hvad den her ring kan?

Reshopper er startet af fire venner, hvoraf tre er familiefædre med bopæl i Aarhus. Appen blev lanceret i oktober 2012, og firmaet håber at runde 150.000 downloads i november, efter de fik titlen som 'Danmarks Bedste Børneapp' af BørniByen.dk.

De har længe ledt efter en investor til at bære dem videre på et marked, der hele tiden får flere spillere, og som mange også investerer i for tiden. Reshopper-medstifter Nicolai Danmark Johannesen ser derfor frem til at arbejde med Esben Gadsbøll.

- Vi er meget glade for at have fået Esben med, blandt andet fordi han besidder en skarp visionær sans, hvor han hele tiden scanner nye ting for at se, hvad det næste store bliver om 3 eller 5 år. Sådan en person er sindssygt vigtig at have med på holdet, siger han.

Seriøst? App giver dig penge for at gå!
Seriøst? App giver dig penge for at gå!

Vigtig er han ikke mindst, fordi virksomheden håber på at kunne udvide til udenlandske markeder.

- Vi har løbende fået henvendelser fra udlandsdanskere i blandt andet New York, Sverige, Holland, Italien, Schweiz og England, som savner app’en, fordi de enten selv har været brugere i Danmark eller er blevet introduceret til den via en veninde, siger han.

- Vi forventer at lancere i to nye markeder allerede i starten af 2016, lyder det fra Nicolai Danmark Johannesen.

TV: Se de 8 gale - eller geniale - metoder til at bryde isen på Tinder
TV: Se de 8 gale - eller geniale - metoder til at bryde isen på Tinder

LÆS OGSÅ: 26-årige Sarah opfinder smart app til læger og sygeplejersker

LÆS OGSÅ: Denne populære app bør du slette omgående

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Engelske medier hylder vilde Eriksen:...
bt.dk
Slut med NemID-kortet: Nu kommer der...
bt.dk
Sofie Linde: Sådan er Joakim som far
bt.dk
Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx