Af - 24/09-15 11:43; Opdateret: 24/09-15 11:55

KFC vil allerede åbne Aarhus-restaurant i novemberKFC vil allerede åbne Aarhus-restaurant i november

Først gik meldingen på 'starten af 2016', men KFC oplyser selv, at de regner med at åbne deres nye restaurant i Tilst til november i år.

storybild

KFC i Tilst bliver fast food-kædens femte restaurant i Danmark. (Billede: Polfoto/AP/Arkiv)

Kentucky Fried Chicken - eller bare KFC - er på vej til at åbne deres femte restaurant i Danmark, og det kommer allerede til at ske i november, hvis det står til fast food-kæden selv.

'Dog skal vi lige informere jer om, at vi regner med at åbne i slutningen af november måned 2015!' skriver de nemlig i et opslag på deres danske Facebook-side, hvor de annoncerer deres ankomst til Tilst ved Aarhus.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Da metroxpress onsdag skrev om, at KFC var på vej til 'Smilets By', lød meldingen fra NRE Denmark, der står for byggeprojektet, at de vil åbne i starten af 2016, men det har bare været udgangspunktet.

- Det er kæderne selv, der bestemmer, hvornår de vil åbne, og KFC's udmelding er fuldt i tråd med det, som vi også har hørt derudefra, fortæller projektleder Søren Legind Larsen til metroxpress.

Han regner med, at de også nok skal nå at blive klar til en november-åbning, for indtil videre går det i hvert fald godt med byggeriet, fortæller han.

Her åbner KFC snart en ny restaurant
Her åbner KFC snart en ny restaurant

KFC får 370 kvadratmeter til at sælge kyllingestykker i, og der bliver desuden en drive in til dem, der vil have en spand vinger med hjem foran fjerneren. Der vil desuden åbne en Bone's lige ved siden af.

KFC kommer til at ligge der, hvor 'X Burger' er, mens Bone's får 'Sandwich Planet'. Billedet viser kun en visualisering, så restauranterne kommer ikke til at se sådan ud. Eksempelvis bliver KFC kun i et plan. (Billede: NRE Denmark A/S)

Den enorme fast food-kæde har over 15.000 restauranter på verdensplan og de fire i Danmark ligger alle i Hovedstadsområdet. KFC har tidligere langet mad over sisken på Nørre Allé i Aarhus, men det er en hel del år siden, de lukkede.

KÆRE AARHUSIANER!(og andre jyder)Så kan vi endelig bekræfte at vi rent faktisk åbner en restaurant i denne...

Posted by KFC Danmark on 23. september 2015

Spare-politikere tog til Broadway-musical for skattekroner
Spare-politikere tog til Broadway-musical for skattekroner


LÆS OGSÅ: Aarhus har markedsført sig til ny turismerekord

LÆS OGSÅ: Overblik: Budgettet i Aarhus giver flere boliger og store besparelser

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx