Af - 04/02-16 17:08

Drop Netflix og op af sengen: Nu skal du have det sjovt, mens du har det dårligtDrop Netflix og op af sengen: Nu skal du have det sjovt, mens du har det dårligt

V58 i Aarhus fortsætter satsningen på stand-up. Nu skal de tømmermændsplagede østjyder grine hovedpinen væk.

Man kan blandt andre møde den unge komiker Jonas Kjærsgaard på V58. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Der er sjældent særlig meget at grine af, når man vågner søndag morgen med tequila-ånde, en slem hovedpine og en ustyrlig trang til chips og junkfood.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Men i stedet for at ligge i sofaen og have ondt af sig selv, mens man slås med det mentale puslespil, hvor man stykker byturen sammen, skal man op, i gang og ud at opleve noget.

Med det mantra søsætter Stand-up Comedy Aarhus nu et nyt initiativ på komikhøjborgen V58, hvor der hver søndag eftermiddag vil være gratis stand-up.

Vennerne vender tilbage i 2-timers special
Vennerne vender tilbage i 2-timers special

- De fleste ligger bare derhjemme og stener eller ser Netflix, så der er et klart grundlag for at trække folk til. Samtidig er det en god mulighed for, at de lokale talenter kan vise, hvad de kan, siger Pelle Lundberg, der selv er komiker og næstformand i Foreningen Stand-up Comedy Aarhus.

I forvejen har foreningen sat sit sjove aftryk på det legendariske spillested i Vestergade. Med søndagstilføjelsen er der nu comedy hele ugen på nær lørdag.

GALLERI: Årets sjoveste dyrebilleder er kåret - kan de få dig til at smile?
GALLERI: Årets sjoveste dyrebilleder er kåret - kan de få dig til at smile?

- Det er vores legeplads. Vi tester jokes og aflæser publikums reaktioner, hvilket vi arbejder videre med. Dermed har stampublikummet også mulighed for at følge en jokes udvikling. Det er her, magien opstår, siger Pelle Lundberg.

Første søndag med tømmermænds-jokes er den 21. februar. Stemningen bliver mere løs end på hverdage, og man må gerne tage remedier med til at genoprette saltbalancen.

TV: Her er Casper Christensens nye standup-talenter
TV: Her er Casper Christensens nye standup-talenter

- Det hele bliver mere 'loose' end normalt. Folk skal bare flade ud, og de må også gerne tage chips og snacks med hjemmefra, siger Pelle Lundberg.

Komikeren Jakob Taarnhøj på slap line:


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michelin-kok udvider populær...
bt.dk
Morgenmadsprodukt kaldes tilbage:...
bt.dk
Rystende overvågningsvideo afslørede...
bt.dk
Mand død i brand
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx