Af - 11/12-15 09:19; Opdateret: 11/12-15 09:58

Mand løsladt efter drab på fireårig: Barnets mor er stadig sigtetMand løsladt efter drab på fireårig: Barnets mor er stadig sigtet

Barnets 26-årige mor skal i grundlovsforhør fredag formiddag, mens hendes 21-årige samlever er blevet løsladt. Han er dog stadig sigtet i sagen.

storybild

Drabet skete på Nygade i de tindre Aarhus. Hele området var afspærret det meste af torsdag eftermiddag. (Billede: metroxpress)

- Vi mistænker ham ikke længere.

Sådan lyder den korte og simple begrundelse for, at en 21-årig mand er blevet løsladt igen, efter han torsdag blev anholdt og sigtet for drab på et fireårigt barn. Det fortæller efterforskningsleder på sagen, Helle Edelbo fra Østjyllands Politi til metroxpress.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Moren til barnet, en 26-årig kvinde, er fortsat sigtet i sagen, og hun skal i grundlovsforhør i løbet af fredagen. Den 21-årige også stadigvæk sigtet, selv om han altså er løsladt, skriver Ritzau.

- Vi har ikke tidspunket endnu, men det bliver op ad formiddagen, siger Helle Edelbo, der derudover ikke har yderligere kommentarer.

Mor og samlever sigtet for drab på fireårig dreng
Mor og samlever sigtet for drab på fireårig dreng

Moren blev anholdt torsdag kort efter middag på Odense Politigård, da hun meldte sig selv. Hun var endt i Odense, fordi hun hoppede på et tog fra Aarhus mod København, men efterfølgende valgte at stå af og melde sig selv hos politiet.

Forud for hendes anholdelse havde Østjyllands Politi torsdag klokken 11.26 fået en anmeldelse om, at der på en adresse i Aarhus centrum muligvis var et barn, der var kommet til skade.

Gade i Aarhus centrum spærret af: Mand ført væk i hvid dragt
Gade i Aarhus centrum spærret af: Mand ført væk i hvid dragt

Her fandt politiet en død fireårig dreng og den 21-årige mand, der blev anholdt. Han er kæreste med den 26-årige kvinde. Årsagen til drabet er endnu ukendt, og det er endnu uvist, hvornår drengen døde.

Barnet bliver obduceret i dag for at fastslå dødsårsag, og hvornår drabet har fundet sted.

Mand fundet dræbt af knivstik: 47-årig kvinde anholdt
Mand fundet dræbt af knivstik: 47-årig kvinde anholdt


LÆS OGSÅ: Aarhus får kritik: ’Mislykket indsats’ i ghettoerne

LÆS OGSÅ: Mægler straffet med bøde: Købte drømmehus for næsen af sin kunde

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx