Af - 06/05-16 09:45; Opdateret: 06/05-16 18:01

Vinderen af årets kapsejlads er fundet - og det blev ikke medicinVinderen af årets kapsejlads er fundet - og det blev ikke medicin

Dysten om 'Det gyldne bækken' foregår i dag i Universitetsparken i Aarhus. Metroxpress følger begivenheden tæt på nettet dagen igennem.

Bildstrecke im Grossformat »

---OPDATERING---
Vinderen af årets kapsejlads blev her til eftermiddag fundet efter en tæt finale mellem studerende fra idræt, økonomi og psykologi. Det endte med at blive de gule kasketter fra psykologi, der kunne løfte trofæet og springe jublende i søen til sidst.

Finalen kan ses lige her (Vi beklager, hvis der er dårlig lyd og billede):

Det er første gang, at psykologi vinder, men det er ikke nødvendigvis overraksende. De har fået topplaceringer de sidste par år, så de er ikke et nyt ansigt i finalerne.

Desuden var de store favoritter fra medicin blevet slået ud af idræt, der overraskende sejlede sig i finalen, hvor det blev til en andenplads. Tredjepladsen i finalen gik til økonomerne.

---HER ER DEN OPRINDELIGE ARTIKEL---

Aarhus er på den anden ende. Omkring 30.000 unge indtager i dag Universitetsparken for at overvære det efterhånden legendariske vandræs - Kapsejlads på Aarhus Universitet.

Dysten går i al sin enkelthed ud på at krydse den lille sø i en oppustelig anordning - men mindst lige så vigtig er nøgenløbet og den enorme festivitas, som dagen igennem præger Universitetsparken.

Metroxpress dækker sagerne intensivt dagen igennem. Har du en sjov anekdokte, et godt tip eller billeder og video fra festen? Send det til rave@mx.dk

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspert: Det kan kokain-anklagen...
bt.dk
Politiet i påske-razzia: Særligt...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Flere tordnede mod 'sexistisk' sang:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx