Af - 18/02-16 09:58

Klamt: Aarhusiansk pizzeria får sur smiley for skimmel og snavsKlamt: Aarhusiansk pizzeria får sur smiley for skimmel og snavs

Pizzeria ved Skovvejen i Aarhus har så dårlig hygiejne, at fødevarekontrollen nu har tildelt en sur smiley.

Århusiansk pizzeria må nu klistre en sur fødevaresmiley i ruden, da hygiejnen ikke er i orden.

Hygiejnen hos det århusianske Pizzeria 'Q-Pizza' på grænsen til Trøjborg havde så dårlige forhold ved fødevarestyrelsens eftersyn, at de blev tildelt en sur smiley.

LÆS OGSÅ: Sur smiley til kendt fastfood-kæde på Rådhuspladsen

Af rapporten fremgår det, at fødevarestyrelsen fandt madrester i blandt andet køleskabe og microovn. I køleenhederne fandt de skimmelvækst i gummilister og på hyldekanterne, skriver Aarhus Stifttidende.

LÆS OGSÅ: Minister skærper kontrollen med uhumsk bland-selv-slik

Smileyen blev tildelt den 27. januar, og besøget var en ekstrakontrol, der skulle kontrollere om tidligere indskærpelser blev efterlevet.

Ved sidste kontrol var pizzeriaet blevet påbudt at skifte gummilisterne og få skiftet nogle fliser, samt repareret et hul i væggen. Da forholdene ikke var bragt i orden, fik pizzeriaet altså udstedt en sur smiley, som skal hænge i restaurantens vinduesparti. Udover smileyen vil pizzeriaet også få en bøde.

LÆS OGSÅ: Metropress undersøger: Hvor klamt er dit bland-selv-slik?

Indehaveren af pizzariet Ayia Raki forklarer via en medarbejder, der tolker, at der af og til sker fejl, når der er travlt.

LÆS OGSÅ: Sur smiley og stor bøde til Joe & The Juice

- Men vi prøver at gøre det så godt, vi kan. Og vi skal nok få gjort ordentligt rent, siger indehaveren via en tolk til Newsbreak.dk.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx