Af - 14/11-16 16:30

Hjulbenet tricktyv på spil: er du hoppet på tennisbold-røveren?Hjulbenet tricktyv på spil: er du hoppet på tennisbold-røveren?

En hjulbenet tricktyv er på nuværende tidspunkt løs i Aarhus. Politiet er på jagt efter to romalignende typer, der smører en tennisbold-historie af for at komme ind i din have.

Bildstrecke im Grossformat »

Se flere eksempler på tricktyveri i galleriet.

Nu kan tyvene da snart ikke komme på flere tricks. De har udgivet sig for at være døve, brugt falske børnebørn, småkager, tomme dåser, legoklodser og nu også tennisbolde.

I henholdsvis Odder i dag og Aarhus N. i fredags har to tricktyve været på spil. Tyvene, der af Østjyllands Politi beskrives som romalignende typer, har af to omgange været inde i folks haver og på gebrokkent engelsk spurgt efter en tennisbold.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Fredag i Aarhus N. forsvandt de dog hurtigt igen, da forurettedes mand, dukkede op. Ingen af stederne fik de stjålet noget.

Stærkt: Her fanger Mikaela en tricktyv - kun iført bikini
Stærkt: Her fanger Mikaela en tricktyv - kun iført bikini

Den ene er beskrevet som meget hjulbenet uden yderligere signalement. Den anden beskrives som østeuropæisk af udseende, 18-22 år, 172-175 cm, spinkel af bygning, kort og sort hår, iført helt mørkt og talte dansk med accent.

Østjyllands Politi opfordrer folk til at være opmærksomme, når ukendte personer henvender sig ved hoveddøren med mærkelige forespørgsler som 'min tennisbold er i din have'.

Tricktyv efterlyst for 171 tyverier skiftede identitet
Tricktyv efterlyst for 171 tyverier skiftede identitet


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen i retten: Derfor rejste...
bt.dk
Politiet om meldinger om skud i...
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Udfordrer Magnussen: Nu er hans...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx