Af - 22/06-16 08:27

DF: Aarhus skal ikke modtage flere flygtningeDF: Aarhus skal ikke modtage flere flygtninge

Der skal ikke komme flere flygtninge til Aarhus Kommune, lyder kravet fra Dansk Folkeparti i Aarhus Byråd.

storybild

(Billede: Scanpix)

Dansk Folkeparti har en række initiativer og kommentarer i forhold til drøftelsen af kampen mod parallelsamfund ved et møde i Aarhus Byråd i dag.

Blandt andet mener partiet ikke, at Aarhus Kommune bør tage flere flygtninge, fremgår det af en pressemeddelelse fra DF i Aarhus Byråd.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Mødet finder sted, efter at de tre foreninger Arabisk Kulturforening, Al Nour og Det Sociale Værested, der i foråret blev afsløret i at drive koranskoler, ikke har kunnet gøre rede for de aktiviteter, som Aarhus Kommune har givet dem støtte ud fra i 2015.

Moske-afsløringer kan koste foreninger: Rådmand vil fjerne støtten
Moske-afsløringer kan koste foreninger: Rådmand vil fjerne støtten

Op til dagens møde er der blevet stillet et beslutningsforslag med en række initiativer, som skal styrke sammenhængskraften, fremme integrationen og gå imod de fundamentalistiske kræfter, der skaber parallelsamfund.

Dansk Folkeparti mener dog ikke, at forslagene er konsekvente nok, og derfor har partiet udsendt en række ændringsforslag, som kræves opfyldt, hvis de skal stemme for.

Blandt andet kræver partiet, at kommunens lokaler ikke må bruges til koranundervisning, at Grimhøjmoskéen skal lukkes, samt at Aarhus Kommune ikke skal modtage flere flygtninge.

- Århus Kommune skal ikke modtage flere flygtninge. Vi skal gøre det klart over for Regeringen og Folketinget, at vi ikke kan modtage flere flygtninge i Århus Kommune, da vi i forvejen har massive integrationsproblemer, skriver Dansk Folkeparti blandt andet i pressemeddelelsen.

Så mange aarhusianere er imod en ny stormoske
Så mange aarhusianere er imod en ny stormoske

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx