Af - 09/09-15 09:07

Så skete det igen: Aarhusiansk softgunbutik raidet for syvende gangSå skete det igen: Aarhusiansk softgunbutik raidet for syvende gang

- De tager for sig, som om det var slik på en lørdag aften, lyder det fra frustreret butiksejer.

Som Metroxpress i sidste uge kunne berette, har flere forretningsdrivende i Aarhus været plaget af såkaldte raids, hvor grupper af unge mænd stormer butikkerne og fylder lommerne.

Uhyggeligt fænomen: Butiksraids er kommet til storbyerne
Uhyggeligt fænomen: Butiksraids er kommet til storbyerne

Vi fortalte i den forbindelse om softgun-butikken Gunzone i Aarhus, der hele seks gange er blevet raidet. Ofte ganske åbenlyst og ved højlys dag. I forgårs, mandag eftermiddag, skete det så igen, da fem unge med mænd ifølge butiksejer Michael Grønning løb afsted med en række krigslegetøj fra butikken så som elefanthuer og en softgun.

Se overvågningsvideo af episoden fra Gunzone-butikken øverst i artiklen!

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

- Hver gang er det en ny gruppe, men deres fremgangsmetode er den samme. De vader bare iskoldt ind og tager for sig, som om det var slik på en lørdag aften, lyder det fra den frustrerede butiksejer, der løb efter de fem mænd og fik fravristet den ene af mændene en softgun, som var blevet stjålet fra butikken.

- Det var stressende. For samtidig begyndte de andre at omringe mig, fortæller Michael Grønning, der skyndte sig tilbage i butikken for at ringe efter politiet, hvorefter mændene kørte hurtigt væk i en grå Ford Mondeo Sedan.

Tyveriplagede butiksejere: Politiet kommer ikke
Tyveriplagede butiksejere: Politiet kommer ikke

Dog nåede et vidne at notere sig bilens nummerplade, hvilket var årsag til, at politiet senere fandt til mændene og bilen.

- Vi rundkaster bilen til alle vores patruljer, og den bliver kort efter standset ved Hasle Torv, hvor vi undersøger den, dog uden at finde noget, forklarer leder af lokalpolitiet ved Østjyllands Politi, Jan Andersen til metroxpress.


LÆS OGSÅ: Stod i kø i flere dage: Unge drenge røvet for kostbare Kanye West-sko

LÆS OGSÅ: Netto gemmer populær energidrik for unge tyve

LÆS OGSÅ: Venstres retsordfører: Butikstyverier skal prioriteres af politiet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx