Af - 04/08-16 10:04

Dårlige anmeldelser - men Rihanna har aldrig haft det sjovere end på SmukDårlige anmeldelser - men Rihanna har aldrig haft det sjovere end på Smuk

I aftes gik én af de helt store navne på scenen på Smukfest. Rihanna endte med at få dårlige anmeldelser, men skriver selv på de sociale medier, at hun aldrig har haft det sjovere.

Bildstrecke im Grossformat »

Selvom nogle anmeldere mener, at sangerinden fra Barbados ikke levede op til forventningerne, så har Rihanna på de sociale medier udtrykt, at hun aldrig har haft det sjovere på en scene, som hun havde i aftes på Smukfest.

På Instagram har hun lagt en lille videobid op, hvor hun fyrer den af på scenen foran masser af dansende og glade mennesker. Til videoen hashtagger hun #smukfest og skriver, at det var det bedste fremmøde nogensinde, og at hun aldrig har haft det så sjovt.

Anmeldere: Rihanna jappede sig igennem Smukfest-koncert
Anmeldere: Rihanna jappede sig igennem Smukfest-koncert

Er du interesseret i nyheder fra Smukfest, så like MX AARHUS her.


#SMUKFEST was the turn up of all time!!! WTFFF???!! The most fun I've ever had on stage man! Love you guys!

En video slået op af badgalriri (@badgalriri) den


Rihanna for faen: Skanderborg buhede og så skyndte divaen sig hjem
Rihanna for faen: Skanderborg buhede og så skyndte divaen sig hjem

Ekstra Bladets anmelder Henrik Queitsch var dog ikke tilfreds med Rihanna, som han gav to stjerne og kaldte hendes sange for karaoke-lignende versioner med mangel på nerve og nærvær.

BT gav også koncerten to stjerner, som anmelderen kaldte en noget amputeret fest i bøgeskoven ved Skanderborg. Gaffa og Berlingske var heller ikke helt tilfredse i deres anmeldelser.

Rihanna må ryste i bukserne: Hvad f*** skete der lige der?
Rihanna må ryste i bukserne: Hvad f*** skete der lige der?

Alt det virker Rihanna altså til at være ret ligeglad med, da hun åbenbart aldrig har haft det sjovere på en scene, som hun havde under bøgetræernes kroner i aftes.

LÆS OGSÅ: Rihanna er landet i Jylland: Fem koncerter du SKAL se på Smukfest idag

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx