Af - 13/11-15 09:41

Weekendguide: Spis dig tyk i kager med god samvittighed og tag til fodboldfestWeekendguide: Spis dig tyk i kager med god samvittighed og tag til fodboldfest

Weekenden venter – og der er masser af spændende ting på tapetet i Aarhus! Vi guider dig til fem fede ting, du ikke må gå glip af i Østjylland.

Bildstrecke im Grossformat »
Nu skal svensken ha' da da – og det er selvfølgelig sjovest at opleve fodboldlandsholdets forhåbentlige maltraktering af broderlandet sammen med ligesindede. Det sørger Studenterhus Aarhus for med plads til 400 storskærmstilskuere i Stakladen. Dørene åbner i morgen klokken 19, og bolden triller i Stockholm klokken 20.45. Striksweatere, mjød og surströmming – alt det bedste fra Norden mødes, når Folkeuniversitetets nye vidensfestival, Nordiske Nätter, 13. til 15. november har verdenspremiere på Moesgaard Museum. Der er både mulighed for at smage på fermenterede godter og læske sig i mjød. Også øregangen bliver udfordret af den færøske sangerinde Eivør. Sønderjyderne rykker i aften ind på Klostertorvet, hvor de serverer et overdådigt kagebord. Og du skal endelig tage for dig af godterne med god samvittighed. Alt, hvad du betaler, går nemlig ubeskåret til Dansk Flygtningehjælps vinterhjælp til plagede syrere på flugt. Med overskriften 'fælles skab er bedre end ejerskab', inviterer Resecond i morgen fra klokken 15-18 til byttemarked i Jægergårdsgade. Resecond er verdens første kjolebyttebutik, og mens man går på udkig efter sin næste mundering, serveres der kage og lemonade over en god snak om det nyeste in-koncept – deleøkonomi. Professionelle skattejægere og private loppefreaks blander stande, når Retroguld søndag byder på retro- og vintagemarked på Godsbanen. Der kan både erhverves finurlige genstande til hjemmet og til klædeskabet. Entréprisen er 30 kroner, og arrangementet løber fra klokken 10-16.

Bladr dig igennem billedserien for at se weekendens anbefalinger.

Weekenden er lige om hjørnet. Vi guider dig til fem ting, du kan bruge den på.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Klik dig gennem galleriet foroven og se, hvad der sker i Aarhus i weekenden.

LÆS OGSÅ: Stor udenlandsk avis: Denne danske by er et besøg værd

LÆS OGSÅ: Aarhus' lillebror viser vejen: I skal gøre som os

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gus Hansen stævnede Rasmus Nøhr for...
bt.dk
Joachim B. Olsen stiller...
bt.dk
Lynfyret i Superliga-klub - nu har...
bt.dk
Red Arrows-fly meldes styrtet til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx