Af - 23/08-16 05:57

Problemer med vandflyver-licens: - Det her, det gider vi sgu ikkeProblemer med vandflyver-licens: - Det her, det gider vi sgu ikke

I Aarhus holder Nordic Seaplanes' vandflyver efter en uge stadig stille. Det er de samme licens-problemer nede i Kroation, der holder flyet på vandet. Nu vil direktøren have sin egen licens.

storybild

(Billede: Scanpix/Jens Nørgaard Larsen )

Efter en uge med en vandflyver, der har været tvunget til at holde stille i stedet for at flyve mellem Aarhus og København, fortæller Nordic Seaplanes, at de arbejder hårdt på at få deres egen licens.

Ingen afgange for vandflyveren de næste par dage
Ingen afgange for vandflyveren de næste par dage

- Det er det kroatiske flyselskab ECA (European Coastal Airlines, red.), der har licensen til at flyve vores fly, har problemer med at få fornyet deres licens. Så selvom vi ingen problemer har, betyder det, at vi desværre ikke kan flyve indtil de får orden på det nede i Kroatien, siger Lasse Rungholm, direktør for Nordic Seaplanes, til metroxpress.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Han fortæller, at det koster dem cirka 125.000 om dagen, når flyet holder stille i vandet. Han påpeger dog, at alt ved flyet er betalt, og at de sådan kan holde virksomheden kørende i al evighed.

Vandflyveren er i luften: Så vild er den at flyve med
Vandflyveren er i luften: Så vild er den at flyve med

Så længe regner og håber han dog ikke, at det vil tage, før at der kommer styr på licensen igen nede i Kroatien.

- Det er ikke en optimal situation, og lige nu vi arbejder derfor på at kunne stå for det hele selv, så vi ikke ender i sådan en situation igen. Det her, det gider vi sgu ikke mere, siger Lasse Rungholm.

Tag vandflyveren mellem København og Aarhus: Her er afgangstiderne
Tag vandflyveren mellem København og Aarhus: Her er afgangstiderne


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx