Af - 25/08-15 12:29

Flugtfange fra Horsens har meldt sig selvFlugtfange fra Horsens har meldt sig selv

Mandag eftermiddag dukkede den 22-årige mand, der var flygtet fra psykiatrisk afdeling i Horsens, op i Risskov for at melde sig selv.

storybild

Den 22-årige meldte sig selv på psykiatrisk afdeling i Risskov, hvor han var varetægtsfængslet i surrogat, inden han blev flyttet til Horsens. (Billede: Polfoto/Dalhoff Casper)

Den 22-årige mand, der i sidste uge flygtede fra psykiatrisk afdeling i Horsens har meldt sig selv igen. Det gjorde han mandag klokken 16.14, oplyser lokalpolitiet i Horsens til metroxpress

- Der var lavet en aftale mellem den 22-årige og hans advokat om, at han meldte sig selv på den psykiatriske afdeling i Risskov, fortæller Peter Thaysen, der er lokalpolitileder i Horsens.

Han ved endnu ikke mere om, hvorfor den 22-årige har meldt sig selv, da politiet ikke har afhørt ham, siden han igen blev fundet.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Den 22-årige flygtede tirsdag den 18. august fra psykiatrisk afdeling på Horsens Sygehus. Her barrikerede han døren og stak af gennem et vindue, og han nåede altså at være på fri fod i seks dage.

Han blev i første omgang anholdt 29. juli og sigtet for blandt andet vold, trusler mod sine forældre og besiddelse af våben. Derefter blev han varetægstfængslet i surrogat - først i Risskov og derefter i Horsens.

LÆS OGSÅ: Ny fangeflugt: 22-årig rømmer psykiatrisk afdeling

LÆS OGSÅ: Danske sexvideoer ender i afpresning: '2500 euro eller du ryger på nettet'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx