Af - 24/08-15 09:29; Opdateret: 24/08-15 09:41

Disse butikskæder mangler vi i AarhusDisse butikskæder mangler vi i Aarhus

Aarhus har mange butikker, men på trods af, at det er landets næststørste by, så mangler der stadig et par stykker. Mindst.

Bildstrecke im Grossformat »
Den lille runde kage har for alvor indtaget Danmark, men Dunkin' Donuts har indtil videre kun smækket en shop op i København, Roskilde og Odense. Kom til Aarhus, tak! Burgerkæden Carls Jr. er en anden amerikaner, der lige nu gør sit indtog i Danmark. Den ligger i Bilka-varehusene i Næstved, Vejle, Kolding og Skalborg. Men hallo, der er altså også en Bilka i Tilst. Carls Jr. er i USA kendt for ikke at spare på kalorierne, men også for reklamer med ret pæne piger. En af dem er dansk, for Nina Agdal har faktisk været frontfigur i en reklame, De lukkede deres butik i Aarhus i 2010, og siden har 3.509 personer liket en Facebook-side, der vil have den tilbage til Smilets By. Indtil videre skal deres tøj findes i København eller Odense. Danmarks nye elektronikkæde skriver på deres hjemmeside, at de alene i 2015 åbner fire spritnye, store Power-houses i hovedstadsområdet samt et i Odense. Hvad med at komme i gang i Aarhus? Og bare rolig - Power kommer også til Aarhus, for kæden har allerede 25 varehuse på tegnebrættet. Men helt ærligt, hvorfor er Aarhus ikke nummer to i køen? Der ligger allerede syv H&M-butikker i Aarhus, og mange mænd synes sikkert, at det er rigeligt. Ingen af dem tilbyder til gengæld (ifølge H&M's hjemmeside) et udvalg af den svenske tøjkædes boligindretning-produkter. Det burde mindst en af dem da gøre. Hvis man ikke gider gå ned at handle, kan man gøre det hjemmefra. Det er bare ikke nemt, når det så ikke kan blive leveret til døren. Dermed lyder opfordringen, at Nemlig.com snart får sat de århusianske postnumre på listen. Og ja, der findes da andre firmaer ligesom nemlig.com, der bringer ud i Aarhus-området, men vi har mindst en på redaktionen, der stadig ikke er helt tilfreds med udvalget. Fra Aarhus skal du rejse 100 kilometer - hovedsagligt med Mols-linjen - for at komme i den nærmeste Irma i Nykøbing Sjælland. Kæden har for længst droppet Fyn og Jylland, men burde man ikke give århusianerne en chance mere. Det tror vi. Store bøffer serveret af kvinder med store bryster. Umiddelbart et koncept, der ikke kan gå galt. Men det frygter man faktisk, at det vil gøre i Danmark, fordi de letpåklædte servitricer skal have en god hyre her i landet. Vi håber nu, at de ændrer mening og giver Aarhus en chance. Ringsted har en decideret outlet-by, og i Høje Taastrup uden for København åbnede der sidste år et center til det altid billige tøj. I 2017 får Kolding også et outlet-center, så næste by i køen må være Aarhus. I Kolding frygter man, at det vil koste andre butikker livet, men i Danmarks næststørste by burde man kunne håndtere et outlet-center. Vi tager lige en enkelt amerikansk fast food-kæde mere. KFC har fire butikker placeret i Hovedstadsområdet, og hvis de får planer om en mere, så synes vi, at Aarhus vil være det perfekte valg.

Sidder du også og mistænker, at nogle butikskæder bevidst forsøger at undgå Aarhus?

Det gør vi i hvert fald (næsten) her på MX Aarhus. Eller vi kender i hvert fald et par butikker, der vil passe godt ind i bybilledet.

Så her er vores bud på, hvem der meget gerne måtte åbne en forretning i Smilets By hurtigst. Se dem i galleriet øverst.

Vi har helt sikkert glemt at nævne en eller to butikker, som også ville passe perfekt ind på Strøget i Aarhus. Kom med dine bud på vores Facebook-side gennem det opslag, du kan se herunder:

ZARA og Dunkin' Donuts er nogle af vores bud. Hvilke butikskæder mener du, at vi mangler i Aarhus?

Posted by MX Aarhus on 24. august 2015

Stod i kø i flere dage: Unge drenge røvet for kostbare Kanye West-sko
Stod i kø i flere dage: Unge drenge røvet for kostbare Kanye West-sko

LÆS OGSÅ: Medina takker Aarhus-fans for koncert - i undertøj

LÆS OGSÅ: Her vil en revisor bygge 400 huse midt i en skov

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx