Af - 06/03-17 22:16

Jane fandt mystiske pølser og frikadelle i haven: Indholdet gjorde hende rasendeJane fandt mystiske pølser og frikadelle i haven: Indholdet gjorde hende rasende

Fredag luftede 31-årige Jane Jensen sin egen og niecens hunde i haven i Solbjerg nær Aarhus. Men hundene blev hurtigt lukkende ind, da hun gjorde et uhyggeligt fund.

storybild

Jane Jensen fandt blandt andet denne frikadelle med en hvid pille indeni, da hun fredag luftede hunde i haven. (Billede: Privat)

Midt i haven lå nemlig en rød pølse, hvor en hvid pille lyste op. Jane Jensen gennemsøgte sin have og fandt desuden en frikadelle og endnu en pølse spredt ud på forskellige steder. Alle indeholdt piller. Det har fået Jane Jensen til at skrive et opslag om fundet på sin Facebook-profil.

Til vores reporter siger hun:

»Min første tanke var, om der var nogen, der forsøgte at slå mine hunde ihjel. Det har man jo hørt om før, men jeg troede aldrig, det vil ske i min egen have,« fortæller Jane Jensen og forklarer, at man kun kan komme ind til hendes have gennem et lille hul i hækken.

Hel familie forsvundet på mystisk vis: - Det er som om tiden er frosset i huset
Hel familie forsvundet på mystisk vis: - Det er som om tiden er frosset i huset

Jane Jensen ringede til politiet, der straks kom og hentede pølserne og frikadellen med pillerne. Politiet vil ifølge Jane Jensen undersøge sagen, men det var ikke sikkert, at de kunne sende pillerne til yderlig analyse.

Selv har Jane Jensen og hendes kæreste ingen anelse om, hvorfor pillerne lå i deres have, forklædt som hundelokkefoder.

»Vi har snakket om det meget herhjemme. Vi tænker, er nogen sure? Er der nogen, der er trætte af hunden gør? Men vi ved ikke, hvem det skulle være,« siger Jane Jensen og forklarer, at hendes hund ikke er en, der står og gør i haven.

Musiker har fundet den magiske
Musiker har fundet den magiske "orgasme-tone"

Siden i fredags har Jane Jensen snakket med en masse naboer og taget det op i boligforeningen. Hun har endnu ikke hørt om lignende tilfælde.

For Jane Jensen er det en gåde, hvem der kunne finde på forgifte hendes Cavalier King Charles-hund.

»Jeg er meget overrasket og pissesur over, at nogen kunne finde på at gøre det. Tænk nu, hvis vi havde haft børn, og de havde fået fingrene i dem,« siger Jane Jensen.

Geggo i mystisk afsløring: Der kommer 'babystøv' i den nye sæson
Geggo i mystisk afsløring: Der kommer 'babystøv' i den nye sæson

Efter episoden i fredags tør Jane Jensen ikke at lukke sin hund ud i haven længere. Hun er også ekstra opmærksom, når hun lufter hunden udenfor hjemmet.

Hun advarer via sin Facebook-profil andre, der kunne risikere at opleve det samme. Se opslaget her:

LÆS OGSÅ: Mystisk Snapchat-stifter fik én milliard for at forsvinde

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Du tror det er løgn: Er dette kvinden...
bt.dk
Din soveposition bestemmer din hovedpude
bt.dk
'X Factor'-favorit mistede sin far:...
bt.dk
Renterne er på vej op: Så stor bliver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx