Af - 30/09-15 13:15

Danmarks billigste hus er solgt: Her er prisenDanmarks billigste hus er solgt: Her er prisen

Huset blev i første omgang udbudt til 100.000 kroner, men en køber fra Aarhus har fået det med en væsentlig rabat.

storybild

50.000 kroner måtte en aarhusianer slippe for nøglerne til dette hus i Sønderjylland. (Billede: Estate Keld Faaborg)

'Huset skal totalrenoveres. Varmeinstallationen virker ikke. Og der er hul i taget.'

Når der står sådan i en salgsbeskrivelse af et hus, så kan det ikke være mange penge, man skal slippe for at kunne flytte ind. Og det er det da heller ikke for en aarhusianske mand, der har købt 'Danmarks billigste hus'.

Er du interesseret i nyheder fra Østjylland, så like MX AARHUS her.

Han har givet 50.000 kroner for den 154 kvadratmeter store bolig, skriver boligsitet Boliga. Huset ligger i Hokkerup syd for Aabenraa og bliver af ejendomsmægleren bag salget beskrevet som 'mere er en ruin end et hus'.

Måske er det derfor, at den ikke blev solgt for de 100.000 kroner, som den oprindeligt blev sat til salg for. Men selv om den heldige køber altså har kunnet slå 50 procent af prisen, så er det ikke fordi, han har været den eneste interesserede.

- Der er en del købere i vores område til gør-det selv-husene, for området er slet ikke så dårligt, og husene er meget billigere end ved Flensborg Fjord, der ligger et par kilometer længere væk, siger Keld Faaborg fra Estate Mæglerne.

- Jeg har solgt tre-fire styk, der allesammen trængte til en kærlig hånd, så jeg vurderede chancerne for at få solgt boligen som rimeligt gode, siger han og fortæller til Boliga, at der har været flere potentielle købere forbi.

25-årig østjyde spillede 4,5 kroner: Vandt 6 millioner
25-årig østjyde spillede 4,5 kroner: Vandt 6 millioner

Pas på: Pengeafpressere røver med MobilePay i nattelivet
Pas på: Pengeafpressere røver med MobilePay i nattelivet

Den aarhusianske mand, der i slutningen af august slog til på 'Danmarks billigste hus', er midt i 60'erne, og han har ifølge Keld Faaborg ikke planer om at rive det ned. Han regner i stedet med at istandsætte boligen.

Det billige huskøb gør, at der nu er en ny indehaver af titlen som det billigste hus på markedet, og den ære får 109 kvadratmeter villa i Nakskov. 85.000 kroner og en kærlig hånd kræver det, før man kan flytte ind der.

LÆS OGSÅ: Aarhus gik all-in: Folkemødet kostede 450.000

LÆS OGSÅ: Avis: Riddersholm i dialog med AGF

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx