Af - 09/05-16 10:33

Genvalg på Northside: Her er årets konferenciersGenvalg på Northside: Her er årets konferenciers

Fire værter skal styre slagets gang på årets Northside, og det har de alle prøvet før.

storybild

Om publikum bliver så begejstrede for årets værter, finder vi nok ud af, når Northside løber af stablen den 17.-19. juni i Ådalen i Aarhus. (Billede: Scanpix/Axel Schütt)

Danmarks Radio får muligvis brug for at ringe til vikarer, når der er Northside-festival i weekenden den 17.-19. juni i år.

Det er nemlig fire af deres radioværter, der har fået æren af at være konferenciers på festivalen i Ådalen.

Er du interesseret i nyheder fra Northside, så like MX AARHUS her.

På Green og Blue Stage er det Nicholas Kawamura og Pelle Peter Jensen, som du sikkert kender fra Lågsus på P3, mens P6 BEAT Stage bliver styret af Camilla Jane Lea og Carsten Holm, der begge er faste værter på P6 BEAT.

LÆS OGSÅ: Northside klar med spilleplan: Se hvornår dine favoritter spiller

Lågsus på P3-værterne Nicholas Kawamura og Pelle Peter Jensen skal styre slagets gang på Green og Blue Stage. (Foto: Scanpix)

LÆS OGSÅ: Northside melder endnu en dag for udsolgt

De første tre er efterhånden erfarne som konferenciers, mens Carsten Holm er mere ny i faget. Han debutterede nemlig på Northside sideste år, og det husker han tydeligt.

- Det første jeg lagde mærke til var den varme, der kom fra publikum, til musikken på scenen. Både foran, bagved og på de skrå brædder var der en suveræn, glædelig og afslappet stemning - alt sammen med til at give os alle nogle store oplevelser, siger han i en pressemeddelelse.

Nicholas Kawamura og Pelle Peter Jensen var desuden værter, da der i fredags blev afholdt det årlige kapsejlads i Universitetsparken i Aarhus, men mon ikke, at de er klar til endnu en tur til 'Smilets By'.

LÆS OGSÅ: Nøgenløb, vilde introer og ølstafet: Se alle billederne fra Kapsejladsen

LÆS OGSÅ: Lad pengesedlerne blive hjemme: Festival dropper kontanter

LÆS OGSÅ: Northside præsenterer 10 nye navne: Se årets plakat

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx