Af - 12/10-16 10:38

19-årig væltede sig i tyvekoster: Se byttet fra tyvetogterne19-årig væltede sig i tyvekoster: Se byttet fra tyvetogterne

En ung mand på 19 år har været på noget af et tyvetogt i Østjylland. Tyvekoster for over en halv million kroner blev af politiet fundet i den unge mands hjem og garage.

Bildstrecke im Grossformat »
Klik videre i galleriet for at se de gode råd. Tilmeld dig og brug Nabohjælp.dk eller Nabohjælp-appen til at koordinere nabohjælpen. Kilde: Det Kriminalpræventive Råd Undgå høje hække, træer og stakit. Kilde: Det Kriminalpræventive Råd Så har tyven sværere ved at komme uset ind i boligen. Kilde: Det Kriminalpræventive Råd Mange tyve spotter værdigenstande gennem vinduer. Kilde: Det Kriminalpræventive Råd Så bliver det besværligt for tyven at komme rundt i hans søgen efter værdigenstande. Kilde: Det Kriminalpræventive Råd Så det ser ud som om, der er nogen hjemme. Kilde: Det Kriminalpræventive Råd Gardiner, der er trukket for, gør det sværere at vurdere, om der er nogen hjemme, og om der er særlige værdigenstande i boligen. Træk et par gardiner for, evt. i soveværelset, men indhyl ikke hele hjemmet i gardiner. Kilde: Det Kriminalpræventive Råd Vær opsøgende og nysgerrig, når du færdes i dit boligområde og møder fremmede mennesker. Kilde: Det Kriminalpræventive Råd Hvis du gemmer dine værdigenstande, så prøv at finde på nye gemmesteder i rum, som tyvene ikke er lige så interesseret i (køkkener, badeværelser, bryggers osv). Kilde: Det Kriminalpræventive Råd Aftal med naboen, at de camouflerer din ferietomme bolig: Skubber posten ind ad brevsprækken, fylder skraldespanden eller parkerer deres bil i jeres indkørsel. Kilde: Det Kriminalpræventive Råd Rod gerne med legetøj i haven og opvask på køkkenbordet. Så ser det ud som om, der er nogen hjemme. Kilde: Det Kriminalpræventive Råd Lås dit skur eller ryd op så der ikke ligger redskaber i haven. Nogle indbrudstyve medbringer ikke værktøj, men finder det på gerningsstedet. Kilde: Det Kriminalpræventive Råd

Fem cykelstel, en ATV og op til flere designermøbler, var blot nogle af de tyvekoster til en værdi af 667.000 kroner, der ventede Østjyllands Politi, da de på baggrund af et tip ransage en 19-årig mands hjem i Risskov og garage i Aarhus Nord.

Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Den 19-årige tyv var under sine tyvetogter kommet lidt omkring i Østjylland. Tyvekosterne var blandt andet stjålet i Skive, Tilst, Hadsten, Vejle, Aarhus og Farsø, hvor en ATV blev kørt igennem forretningsruden under tyveriet.

Udover de større ting havde tyven derudover også stjålet mindre ting som bilplejeprodukter til en værdi af 210.000 kroner.

Polske tyve nappet i bil med kvart ton genbrugstøj
Polske tyve nappet i bil med kvart ton genbrugstøj

Ifølge politiet har tyven delvist erkendt indbruddene og han kan nu se frem til et stort erstatningskrav. Alle tyvekoster med kendt gerningssted er desuden bragt tilbage til deres ejermand.

Politifolk mistænkes for lampetyveri på Politigården
Politifolk mistænkes for lampetyveri på Politigården

Gps afslørede hemmelig rumænsk agent på tyvetogt
Gps afslørede hemmelig rumænsk agent på tyvetogt


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx