Af - 13/10-15 15:30

Caribien på Djursland: Kendt sommerland vil udvide med hotelCaribien på Djursland: Kendt sommerland vil udvide med hotel

Djurs Sommerland vil være meget mere end en forlystelsespark.

storybild

Er du voksen, midt imellem eller lille ... Sommerlandet på Djursland vil nu også have gæsterne til at overnatte. (Billede: Polfoto/Arkivfoto)

Efter fem år med massive investeringer er Djurs Sommerland efterhånden klar til at tage skridtet fra forlystelsespark til resort i stil med Disneyland i Paris, hvor familier kan indlogeres.

I første omgang er planerne at have plads til omkring 1.000 besøgende. Endnu er planerne på tegnebrættet, men håbet er, at man kan være klar til at tage imod overnattende gæster i løbet af 2019 eller 2020.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

- Det er en international trend, at forlystelsesparker bliver destinationer for kortere ferier, og vi oplever også selv en stærkt stigende efterspørgsel for at være her i flere dage. Vi har en begrænset kapacitet på overnatninger på Djursland, så vi er klar til at give dem en anden type oplevelse, siger direktør Henrik B. Nielsen.

Efter hottentot-ballade: Overvejer at droppe klagen
Efter hottentot-ballade: Overvejer at droppe klagen

Djurs Sommerland er Danmarks sjettestørste turistattraktion, og i år får stedet den bedste sæson nogensinde. Mere end 800.000 gæster har allerede lagt vejen forbi.

Sommerlandet er delt i forskellige lande som Westernland, Vandland, Afrikaland og Piratland, og det er meningen, at de nye faciliteter skal ligge ved sidstnævnte.

Kendt radiovært til Djurs Sommerland: Luk jeres Afrikaland
Kendt radiovært til Djurs Sommerland: Luk jeres Afrikaland

I de nye hytter og og hotelværelser skal man ifølge direktøren ’føle sig hensat til Caribien’

Djurs Sommerland var tidligere i år i vælten, da forlystelsesparken blev anklaget for at være racistisk med forlystelserne 'Kannibal Gryderne' og 'Hottentot Karrusellen.'

Djurs Sommerland beklager: - Ikke vores hensigt at støde nogen
Djurs Sommerland beklager: - Ikke vores hensigt at støde nogen

- Vi har jo absolut ikke til hensigt at støde nogen, og vi beklager selvfølgelig. Det er helt ubevidst, at det lige pludseligt er blev tilfældet. Det er ikke noget, vi har oplevet før, sagde direktør Henrik B. Nielsen dengang.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Remee afslører 'X Factor'-mysterie:...
bt.dk
Sarah Louise delte vovet billede på...
bt.dk
Ung mor jubler: Jeg skal giftes
bt.dk
Politiet vil løse gåden om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx